10, 9, 8, 7 …. za deset dní se s velkou částí z Vás potkáme v Mladoticích, bude pátek 8. června a my se moc těšíme, jak se rekreačním střediskem zhostí ona nádherná a družná předzávodní atmosféra. Dovolte proto menší shrnutí stavu příprav. Každý rok je to náročné, letos spousta věcí drhne … ale závod samozřejmě bude! :)
Startovní listina je přeplněná, čekáme ještě nějaké odhlášené a zařazení náhradníků. Poslední tiskový materiál, ten nejdůležitější, mapa, právě vyjíždí z linky CEWE, další tisky jsou hotové. Organizační tým má svoje kostýmy, pilujeme letošní téma, aby bylo přítomno jak v závodě, tak při večerních soutěžích na Kobylkopárty. Mimochodem, DJ je také zajištěný. Mapníky se čile rozdávají a někteří z nás už naposledy servisují svoje bicykly. Natrénovat toho už moc nestihnete, tak ať je aspoň technika v pořádku a není se na co vymlouvat! :)
Další dobrou zprávou je, že ani letos nebude chybět podpora pivovaru Podkováň, který nám věnuje část piva pro nejlepší účastníky, do večerních soutěží a také pivo ve startovném. Opodál nezůstali stát ani další sponzoři, níže jsou na fotkách konkrétní věci, které nám už zase tak krásně zaplňují byt. Děkujeme tímto DELLu, sdružení CZ.NIC, CEWE za tisky a nádherné hrnky a Flowerskám za slušivé náušnice! Když jsem u těch náušnic … víte kolik je potřeba lidí a týdnů na to, aby byly přepraveny ze Sušice až k nám? Já napočítal 6 lidí a 4 týdny … a to ještě nemáme reklamní banner, co uvízl na Lipně. Možná jsme to přeci jen měli nechat poslat poštou … :) Ale stane se a my jsme rádi za zpestření jinak nudné logistiky. Díky Věrko! :) Tvorba cyklodoplňků od Bisona taky na první dobrou nevyšla, respektive velikosti byly všechny trošku menší. Ale protože se zdá, že jde o solidní firmu, je naděje, že ještě do závodu doplníme věci i pro dospělé. Letos určitě nebude na místě Kofárna, která se moc omlouvá a věnuje “jen” svou výbornou kávu do cen. Hledáme za ně náhradu, tak nějak máme pocit, že si lidí na dobrou kávu už zvykli. Snad se i toto nakonec podaří.
Zkrátka, nezdá se to, ale fakt makáme, aby všechno bylo pinktlich, jak říkáme u nás v pohraničí. Pokud se nám něco i přes naše úsilí nepodaří, netrhejte nám hlavy. Jsme taky jen lidi a vždycky se divím, že to vůbec při tom všem okolo zvládneme.

Začalo odpočítávání ….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..