Neuplynulo ještě 24 hodin od slavnostního ceremoniálu 8. ročníku MTBO Ztracené kobylky a je čas na malé shrnutí. Ale opravdu na malé, protože na složitější a delší úvahy dneska není energie. Ale jako třeba výsledky už visí. A nebo si můžete srovnat svoje postupy na play-map.:)
Tak předně, jsme strašně moc rádi, že jste k nám zase přijeli a podle Vašich reakcí se zdá, že jste si naši akci užili. Abychom si byli jistí nebo abychom věděli, co se Vám nelíbilo, ptáme se vás obvykle na váš názor. Prosím vyplňte nám krátký dotazník. A když nám zpracujete nějakou reportáž, krátký článek o tom, jak jste to na Kobylkách letos viděli vy, vystavíme to na webu a uděláte tak radost určitě i ostatním!
Všichni organizátoři, co se na Kobylkách podíleli zaslouží také maximální dík! Takže Kačí, Ivanko, Janičko, Světlo, Kristino, Martino, Petro, Kristýno, Kačko, Rybáku, Honzo, Jaromíre, Vlasto, Pepo – díky všem, jsme super parta, strašně mě to s váma baví a těším se, že budeme dále v tom našem díle pokračovat! :)
Bez skvělých služeb RS Mladotice by to nešlo, to všichni víme. Tedy také všem, kdo se o nás o víkendu starali, patří velká poklona! Mysleme na to, že to pro všechny ty pilné lidi znamená veliký zápřah, protože tak velkou akci tam mají jen jednou ročně. A zvládají to skvěle, paráda!
A poslední poděkování patří našim sponzorům. Jsou jedním z důležitých motorů našeho rozvoje a doufáme, že s námi většina z nich vydrží i v dalších letech! Stejně tak, jako s vámi, naši milí a skvělí účastníci!
Tolik dnes … jdu taky vybalit něco z krabic …:) Těšte se na fotky, budou postupně přibývat příští tejden.

Kolaloka budiž pochválena!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..