V listopadu opadává ze stromů zbytek listí, cyklistů přírodě ubývá a obvykle taky přijíždí Martin na bílém koni. Koni, kuň, kobyla … sakra, jsme zase u Kobylek. :) On je totiž v listopadu také čas prvních konkrétnějších plánů pro příští rok, firmy (i Kobylky) připravují rozpočty a uvažují, co by se dalo příští rok udělat.
Proto už tradičně v tomto období významně pomyslíme na naše nepřekonatelné sponzory a oslovíme je, jestli pro nás příští rok zase najdou nějakou tu kačku nebo nám poskytnou vhodnou materiální podporu. Chceme, aby s námi počítali ve svých rozpočtech, ale i plánech, protože nejlepší sponzor je ten, kdo osobně přijede a využije startovní slot zdarma. :) My pak včas víme na čem jsme a můžeme začít realizovat naše aktivity. V předchozích letech se osvědčil model, kdy díky nejštědřejším sponzorům vyrábíme výrobky s logy Kobylek a sponzora, které následně věnujeme do cen. Nabízíme jej i letos, ale ze zkušenosti víme, že výroba musí začít už začátkem roku, takže o důvod víc “plašit” s Kobylkama už teď.
A pak máme taky sponzory, mrchy :), co nám položí na stůl peníz, ale jeho předání podmíní nějakým rozvojem. My pak musíme přijít s nějakou inovací, nápadem na ideálně trvalé vylepšení. To si pak nejednou sklenkou promazáváme mozkové závity, aby peníze nepřišly nazmar. I pro příští rok se něco takového už vlastně stalo a tak vznikl nápad na stavbu našeho areálu pevných kontrol. Tak uvidíme, jestli se tenhle nápad podaří uskutečnit.
Každopádně, existuje ještě nemalé množství těch, kteří náš závod nepodpořili. Proto každoročně zpracováváme dokument, který váhavé střelce přesvědčí a z pacifistů dělá váhavé střelce. :) Letos jsme jej nazvali Staň se sponzorem MTBO Ztracené kobylky 2020 a věříme, že jsme jej nepilovali zbytečně. Mimochodem, zavedli jsme škálování sponzorů a to bychom nebyli mi, kdyby to nebylo tak trošku netradiční! :)
Takže, pokud víte o vhodném partnerovi pro náš závod, o někom, kdo je taky “plnokrevník” jako my a chtěl by nám pomoct, tomu pošlete odkaz na tento článek nebo přímo náš úderný dokument. Děkujeme!

Hledání sponzorů 9. ročníku právě začalo

1 komentář u „Hledání sponzorů 9. ročníku právě začalo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..