Snažíme se o to už roky, ale pokaždé nám to něco překazilo. Co myslím? Živou kapelu na sobotní večer po závodě. Ano, hráli jsme mnohokrát reprodukovanou hudbu, ale ať byla její kvalita jakákoliv, vždycky jsme si mysleli, že to není to pravé “kobylkové”.
Letos se zdá, že se vše změní. Jednoho sychravého únorového večera jsem zašel pobejt k Pepovi a Petře a jako na potvoru tam u nich zrovna pobejvali nějací hosté na prázdninách. Pivo dalo pivo a najednou jsme poslouchali ukázky skupiny NvN, jejíž bubeník Václav byl právě jedním z těch hostů. Pak už to šlo tak nějak samo, protože Vašek se pro Kobylky rychle nadchnul a dokázal to pak rozšířit rychlostí šíření koronaviru i mezi další členy kapely. Za pár dní jsme měli jejich playlist a taky rozumné finanční podmínky, včetně podmínek technických: “Myslím, že normální zásuvka a 15A jistič nám to utáhne. Hlavně ať jsme někde pod střechou, jestli to bude venku. Plac asi tak 18m2 (6x3m) v docházkové vzdálenosti k pípě. Případně nějaké místo k odložení case a podobně.” Teda rádi by bydleli v chatce, tak jsem projevil drzost největší a předběhl všechny čekatele na chatky. Snad nám to odpustíte. :o
Jako není úplně jisté, jestli dorazí i s houslistkou Markétou Dobešovou, která má v termín kobylek premiéru v divadle. Ale zkusí to s někým přehodit, protože by jí Kobylky zajímaly! Takže uvidíme, v jakém přesně složení dorazí. Moc se těšíme a abyste se těšili taky, přikládáme malou ukázku. Co myslíte, zůstanete v sobotu večer s námi?

Po závodě je třeba kultury!

1 komentář u „Po závodě je třeba kultury!

  • 29.2.2020 (16.16)
    Trvalý odkaz

    No zaplatpambu ;-)
    Stouni to sice nejsou (takovy Wild horses na zaver vecera by bylo docela tematicky ;-))) ale nejak se zacit musi a houslistka je hezci nez deset Jaggeru ;-)))

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..