Co si budeme povídat, sledujeme vývoj okolo coronasrágory každej den a hledáme si ve zprávách to pozitivnější. A myslím, že tam furt naděje je, že by Kobylky bejt mohly, pokud se dobré trendy po Velikonocích potvrdí. Jenomže, když jsem dneska projížděl okolí Sklenařic a viděl několikero grilujících partiček, mám strach, by to ještě nevzalo sešup sjezdovka Holzriese, která je tou nejprudší italskou … uvidíme, my připravujeme, co se dá.
A teď se dají řešit hlavně technický věci, třeba výroba nových kobylkomapníků. Materiál už máme skoro po kupě, cca 14 dní máme základní desky a dneska jsme byli s Pepou vybojovat rouškoslot v železářství a pořídili všechny potřebné šrouby a matice. :) Příští týden snad najdeme nějakou vodevřenou galanterii a pořídíme druky a tu správnou folii. Pak už jen popohnat dodání hliníkových nožek, které už Pepa objednal. Snad do dvou týdnů budeme mít první prototyp našeho nového kobylkomapníku.
Jo, co taky nestojí, je jednání o budování Areálu pevných kontrol okolo Štěpánky. Ale o tom ve speciálním postu, protože je to celkem dílo. :)
Jaromír také na pátečním online kobylkokonferenci říkal, že už začal s vylepšováním naší kobylkoaplikace, což je super, protože na tom můžeme dělat i pokud bude venku ještě zuřit koróna.
Co naopak zatím stojí, je najíždění mapy. V podstatě dle plánu, i když si myslím, že nebýt omezení pohybu, už jsme tam s Vlastou aspoň jednou byli. No, ale to se nedá nic dělat. Máme “odstolovou” verzi mapy, kterou jsme schopni během 3-4 dní ve 2-3 lidech poladit do potřebné kvality. To máme v plánu udělat buď první nebo druhý víkend v květnu, pokud bude naděje na Kobylky žít. Přinejhorším to najedeme na další ročník, ale to zatím beru jako záložní variantu. Ano, hodně z Vás si říká, že jsme utopický blázni, ale štěstí přeje připraveným … tak se nedivte, že to zkoušíme ladit. Vzdát to jde vždycky, předpokládám, že stejně nikdo nebudeme mít nic jiného na 13. června naplánovaného. :) Tušíme, že se může stát, že Kobylky budou, ale budou například rouškové (při startu a při vyhlášení výsledků) nebo bude trabl s večerní párty. Už jsme vyřešili dojezdovou kořalku, každej bude mít svůj kalíšek … hygienici štěstím zaplesaj. A kdyby bylo zle, na každý kontrole bude desinfekce. :) A kdyby bylo ještě hůř, odložíme letošní téma Návštěvníků a vrátíme se k Nemocnici na kraji města! :D Prostě lidi … zkusíme to vymyslet, pokud to půjde! Pokud ne nebo by to bylo s velkým rizikem, tak jsme sice blázni, ale celkem rozumní. Vždyť nás přece znáte.

Novinky z příprav

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..