Do termínu letošních Kobylek zbývá 42 dní. Teda 41, pokud přijedete v pátek. Teda 40, pokud přijedete, jako my, už ve čtvrtek. :) To už je čas, kdy posíláme poslední objednávky na kobylkovýrobky nebo nám přicházejí domů a my pak nemáme v bytě k hnutí a naše ženy nás milují ještě více než obvykle. :)
Jeden takovej “macek” nám přistál doma minulý týden. Po loňské dobré zkušenosti s půjčeným párty stanem, který zařídil nejen vzdušné (a tedy antikovidí) registrace, prodej kobylkopředmětů a večer výborně posloužil i kapele, jsme se rozhodli pořídit si stan vlastní! Po dlouhých diskusích členů našeho spolku jsme si tuhle nemalou investici odsouhlasili poměrně silně. Registrace ze stanu bude vždycky a všude lepší než z útrob budovy natož kufru auta. Navíc, jsou tu nápady na další závody (taková Čikovská čivava už zraje poměrně dlouho, nápad na podzimní Kobylky je starý rok, ale o to blíž je realizaci) a nebo ještě taky nejsou všichni organizátoři Kobylek ženatí / vdané a mít Kobylkostan na svatbě by přece chtěl každý. :) Takže jsme zvolili i světlejší barvu, aby na ty svatby šel dobře použít. :) Každopádně jsme nakonec jako nejlepší nabídku a hlavně průběh jednání o ní, vyhodnotili tu od firmy Tentino. Ke sponzoringu jsme je letos ještě neukecali, ale to přijde. :) Dneska jsme kobylkostan vyzkoušeli a myslím, že se povedl! Sousedi si sice mysleli, že vodvíráme vočkovací centrum a děti zase, že přijel cirkus, ale my už se viděli, jak z něj odbavujeme naše nadšené účastníky v Mladoticích. Bočnici střechy máme vyzdobenou odnímatelným kobylkolímcem, takže pro další příležitosti lze stan poměrně jednoduše “rebrandovat” nebo anonymizovat. Jo, na závod samozřejmě odebereme tu přední plachtu, dneska jsme jen chtěli vědět, že je vše v pořádku a že si můžeme stan připravit na hromádku věcí k odvozu.
Další věc, bez který lze závod uspořádat, ale bez ní to není jaksi ono, jsou kobylkověci na památku. Jo, trička, si řeknete. Ne, ty ještě nedorazily a navíc to je sice dobrá a žádaná klasika (ty vole, letos budou černý a logo a motiv budou nanesený sítotiskem), ale my jsme letos chtěli něco, co by si mohl dovolit každý a co by taky každý chtěl. :) Ponožky? Zapoměňte! :p Kdo má řešit velikosti! Jo, ručníky … ne, o těch jsme psali minule a jsou také ještě ve výrobě. Je to ještě něco jiného. Něco, co sice nikdo nepotřebujete, ale každý si to rád někde pověsí na památku. Nechali jsme pro vás u našeho častého dodavatele potřeb pro orienťáky O-PRODUCE vyrobit “pár kusů” miniaturních orienťácký lampionků s naším logem a dneska přišel čas na to, abychom je vytáhli na světlo. Třešně totiž po letošním kosajaru ještě ve Sklenařicích nekvetou a tak jsme si vyrobili svůj vlastní rozkvetlý strom – lampionovník! A pod ním se Vám to líbalo, jedna radost! Vrabcům, co chtěli zbytky krmě z budky, sice smíchy to semínko slunečnice vypadlo, ale dobře jim tak. Je květen, maj už dávno žrát venku, v přírodě! Však von je krahujec nad budkou taky už nmůže vydejchat. :) A vy taky, koukejte vyrazit do přírody, trénujte fyzičku, budete ji už brzo potřebovat! :)

Májové stanování pod lampionovníkem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..