Dneškem pro nás téměř konči přípravy “od stolu”, zítra se první část organizátorů přesouvá na místo činu, tedy do RS Mladotice. Nastává čas, kdy se už v bytě skoro nehneme, protože se nám sešlo už skoro vše, co potřebujeme.
Předně dneska dorazily tisky od Lemon Design. Domlouvali jsme to s nimi od března, ladili minulý týden, ale výsledek za to stojí. Zejména kartičky jsou poprvé v historii z materiálu Monotex, který určitě dovezete zpátky ve stavu, který nám nebude komplikovat zpracování, tj. až na průcvaky netknuté. Čísla jsou z materiálu NeverTear, o něco vyšší gramáž, ale oproti předchozím ročníkům mají kulaté rohy a připravené díry na stahovací pásky pro přidělání na řidítka. Lemoni nám dodali samozřejmě i mapy a doplomy, taktéž v perfektní kvalitě. Sice nejsou sponzorem a utratili jsme za to docela balík, ale pochválit je musíme, zaslouží si to!
V bytě se dále začaly hromadit krabice s cenama, o kterých jsme už psali, ale také s kostýmama, které každoročně naši akci vylepšují. Lakýrky povezu na Kobylky poprvý, aneb vrchní v sandálech je i na mě moc. Zítra by ještě měl přifrčet DELL s notebookem a LCD do večerní tomboly, ale i tenhle tradiční sponzor náš letos nenechal ve štychu. Do přípravných prací patří také virtuální nabalíčkování cen pro nejlepší v závodě a večerních soutěží a do tomboly a také odměn (pro organizátory, komisaře, sponzory, sběrače kontrol), Jsem rád, že tohle mohu už léta nechat na kolegyňkách, je to strašný peklo! :)
Jo, málem bych zapomněl! Pivo ze Cvikova (Hvozd 11%) je už od včerejška na místě a odpočívá v chladu sklepa, aby zahnalo naši žízeň a podpořilo dobrou náladu, kterou jistě všichni v Mladoticích budeme mít! Tak za pár hodin se na Vás těšíme na místě! My teda ještě musíme v pátek postavit ten závod, ale to je v podstatě nádhernej vejlet, žádná práce. :)
A ještě jedna zpráva … aktuálně máme 4 volné startovní sloty, tedy … ještě je šance se rozhoupat a užit si super akci, tak neváhejte! A kdo přijede v kostýmu “Pařízkovi” má u mě panáka! :)

Finišujeme, zítra začínáme najíždět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..