Za týden touhle dobou budeme mít s Vlastou většinu kontrol umístěnu na správných místech a budeme se pořádně propocený a zabahněný vracet do RS Mladotice. Tam už bude většina organizátorů, kteří budou budovat naše zázemí, připravovat registrační sady, balíčkovat ceny a vítat s prvním z vás, samozřejmě! Bez vítání by to nebylo ono! :)
Co jsme řešili tenhle týden? Třeba to, jak Pivovar Cvikov dopraví na místo svůj Hvozd 11°. Původní variantu, že to zavezou až na místo kamionem, jsem panu obchodnímu řediteli vymluvil, i když by to jistě pro Kobylky nebylo špatný, kdyby byl v místním brodu zaseklej kamion plný piva a museli bychom jej společnými silami odlehčit. :) Pan ředitel nakonec zvolil variantu pomož si sám a pivo nám doveze osobně. Dle hesla, kdo má v pivovaru řidičák, rozváží pivo, protože se prej strašně pije všude nebo co. :) Kromě sudového piva nám dovezou i nějaké to pivo balené pro odměňované účastníky. A samozřejmě platí, že všichni máte ve startovném pivo (tedy Hvozd 11°) nebo limo.
Dále jsme si napevno potvrdili natáčení videa z letošního ročníku, včetně záběrů z dronu. Inspirací nám bylo video místního Břežanského kostitřasu a oslovili jsme na jeho výrobu i stejné borce. Tak doufáme, že se pak ten výsledek bude všem líbit! Také jsme domluvili banán pro každého na start a taky dárkové balení ovoce jako odměnu pro nejlepší nebo do tomboly. I před firmou Šandera hluboce smekáme, protože stejně jako pivovar za sebou mají strašně těžký rok. Aneb nikdo jim provoz nezavřel, přesto měli objem obchodů na minimu. Držíme jim palce a děkujeme!
Dneska také dorazila zásilka, která bude jistě zajímat naše nejvěrnější účastníky. Neprozradíme víc, tohle bude překvapení na sobotní slavnostní ceremoniál. Tak se nikam nevzdaluj Kristino, Ivano, Jano, Markéto, Katko, Terezo, Vašku, Sašo, Petře, Davide a Jaromíre! Může se stát, že si letos odvezete i něco víc “než jen další samolepku” na rámu! :) Mimochodem, viděli jste někdy kolo Kristiny Gybasové? Jestli ne, níže je náhled. :)
Těšíme se mega a připravujeme giga dál, ještě to není všechno po kupě! :) Třeba právě teď, co já píšu tenhle nesmysl, Pepa meje a reviduje stav mapníků. :)

Tak za týden to vypukne!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..