Tenhle týden byl hodně bohatý na události, které souvisí s blížícími se Kobylkami. Předně jsme instalovali staronovýho ministra zdravotnictví, protože Adam loni Kobylky povolil, tak byl nejvyšší čas ho zase povolat. A jak se v pátek ukázalo, výměna pomohla, protože od pondělí 31. května se vodvíraj hospody a venkovní sportovní akce jsou povoleny už od 250 lidí. I kdyby zůstalo u tohoto počtu, máme vymyšleno, jak to organizačně udělat, aby Kobylky proběhly tak, aby nedošlo k porušování hygienických nařízení a ani k narušení rázu naší akce. Pokyny ale vydáme až několik dní před Kobylkama, protože se určitě ještě leccos změní.
Ve středu jsme měli tradiční “technologické kobylky”, tedy schůzi těch organizátorů, kteří mají co do činění s technickým zázemím akce. Kromě zkoušky techniky samotné jsme měli letos v plánu vyzkoušet přechod na QR kódy z kódů čárových. Již loni nám čárové kódy pomohli s rychlým načítáním času dojezdu dvojic, ale protože je QR kód pro mobilní zařízení lépe čitelný, přecházíme na něj. Bude tedy na číslech i na kartičkách, které také dokončujeme. V neděli 6. června musíme mít obojí hotové, protože do nich budeme importovat data ze startovní listiny. Raději tedy i tady upozorňujeme, že pokud chcete mít na kartičkách a číslech správné údaje o svých týmech, aktualizujte si je (pomocí odkazu obdrženého při potvrzení registrace) do 6.6. 22:00. Pozdější změny se už v tiscích neprojeví.
Ve čtvrtek měla kreativní část našeho týmu schůzi na výrobu medailí pro děti. Od loňska totiž odměňujeme medailí všechny startující děti a tyhle tradice není radno opouštět. Dětí bude opět startovat spousta, určitě víc jak 70, a za svoji dřinu a možná i útrapy by určitě měly být odměněny všechny! Přihlaste se v cíli. :)
No a v pátek dorazily do naší teplické pobočky vyrobená kobylkotrička a kobylkosamolepky. Těch trik je přes 200 kusů, tedy bych řekl, že letos vybudou i na hodně těch, kteří je nevyhrají v závodě. Trika máme opět v pánském a dámském střihu ve velikostech od dětských až po ty mega veliké. Stavte se teda určitě v našem kobylkokrámku, protože kromě trik tam budeme mít, ručníky, lampionky do auta a možná i pár hrnků. Na všechny se určitě nedostane, ale snad potěšíme aspoň většinu z vás. Do kobylkovýrobků pro účastníky jsme letos vložili bezmála 100 000,-. Bylo to letos trošku riskantní, ale brali jsme to tak, že by nám snad při nejhorším vše bez úhony vydrželo do příštího roku. Čekat na jistější dobu by ale znamenalo všechno to děsně odbýt a to by nás prostě neba. :) Snad to za rok bude z tohoto pohledu lepší.
Pro dnešek vše, držte si palce, ať jde vše i nadále dobře, podmínky se dále lepší a ať si nikdo nezkomplikuje cestu na letošní Kobylky žádnou zdravotní komplikací, natož to kovidí!

Týden plný příprav

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..