Už v sobotu se potkáme ve Sklenařicích s těmi, co neodolali naší podzimní výzvě a přijedou na Dušičkové kobylky. A protože v pátek budeme pokládat kontroly, s přípravami doslova finišujeme.
Dnes jsme zkompletovali ceny pro nejlepší a také jsme ponechali něco těm, co s námi vydrží do půlnoci na tombolu. Vytrvalost se prostě na podobných akcích vyplácí. :) Do cen jsme dali něco z našich kobylkovýrobků (třeba ty ručníky jsou podle mě mega super, čepice se zase budou možná hodit už v sobotu večer po návratu ze zábavy :)), přilili nějaké to pití a také jsme získali darem kávu z vysocké pražírny, za což ještě jednou moc děkujeme. Jo, málem bych zapomněl, pro nejlepší budeme mít jednu opravdovou specialitu, sklenařické špičaté červené zelí, které neroste jinde na světe jen tady. Opravdu ho zkoušeli pěstovat jinde, ale nenarostlo. Takže do toho v sobotu šlápněte a nezapomeňte přemýšlet nad mapou, ceny máme pro nejlepší tři dvojice z každé kategorie. Pár věcí bude sice na Mexiku ke koupi, ale nakoupit to přeci není ono. :)
Jinak jsme snad odladili změny v naší aplikaci pro tento závod a protože jsme poprvé v historii na signálu, budeme výsledky zpracovávat přímo na serveru, kde jste zaregistrovaní. Dá se tak říct, že výsledky budou k dispozici online (odkudkoliv) a to i ty průběžné. Stačí zajít na tuto adresu. Mimochodem, tady zase půjde kontrolovat, jak si konkrétně vedl který tým, stačí znát jeho startovní číslo. Tak snad to celý neklekne. :)
Jinak moc prosíme, jako organizátoři musíme kontrolovat, že jste neinfekční, připravte si tedy prosím svoje aplikace Tečka nebo potvrzení, že jste “ONT“. Netěší nás to, ale doba je taková. Bohužel už se také pár týmů odhlásilo, ne že by měli zrovna Koviďáka, ale nikdo dneska nepřijede ani s rýmou. Chápeme i když u toho tak trošku pláčeme. Každé odhlášené dvojice je škoda a příští týden to vidím na buřtgulášovou dietu. :)
Jo a pokud byste někdo ještě chtěl sehnat ubytování, dejte vědět do čtvrtka 20:00. Máme ještě jednu Stodolu volnou, ale pokud ji zítra neobsadíme, nebudeme ji ani začínat vytápět. Mimochodem, první dvojice, která to má k nám nejdál (přijeli z Františkových lázní), už dorazila. Vítám tímto ještě jednou Babičku s Dědečkem. :)

Ceny, výsledky online, zdraví a ubytování last call

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..