Venku to byla dneska čina jako v dobách, kdy Země neznala globální voteplování. Ničemu to teda moc nevadilo, stejně jsme společně podnikli vejlet do nejbližší vodevřený hospody (na Prdek), abysme tam posvětili, že dneska fakt ty registrace na letošní 11. ročník Kobylek, konaný 11. června, vodevřeme. A to i přes to, že dodělávky změn v kobylkoaplikaci probíhaly ještě před pár hodinami. :)
A co je vlastně letos nového? No, je toho zase mraky, protože to bysme nebyli my! :) Sice máme naprosto všední, nejubilejní, 11. ročník, ale přece ho nepošleme na úroveň závodů “z kufru auta”! :) Proto už několik měsíců ladíme, kde to vlastně uděláme. Nejdřív se domluvíme v Kralovicích, načež naši lokaci musíme změnit na Camp Tišina. Takže jsme sice dále na severu Plzeňského kraje, ale mapa, ať už ji uděláme jakoukoliv, bude nejméně o 90 % jiná než v posledních 8 letech. Mladotice byly skvělý, ale všechno jednou končí a letos prostě nastal správný čas. Nový areál přeje společenskému rozměru naší akce, ale zároveň klade vyšší nároky na organizaci parkování. Proto prosíme všechny, snižte na minimum počet vozidel, které budete u Javornice parkovat. Jinak budeme muset aktivovat záložní parkoviště, co je 2 km daleko a to vlastně nechcete! :)
Jo, zdražili jsme. Jako všichni kolem všechno. Ale i tak to máme tak, že z toho celýho máme hlavně dobrý pocit a oběd pro organizátory. Jak dobře víte, peníze do nás “vražené” vám vracíme zpátky ve formě oběda po závodě, atraktivních cen a večerní zábavy. Letos máme na sobotní večer již domluvenu rockovou kapelu Kompress! A když už nám valíte ty “milióny”, komu se chce přepisovat číslo účtu variábl a hlídat, v jakým cenovým pásmu zrovna sme? Proto jsme zavedli možnost platby přes QR kód, kterej se vám zobrazí po odkliku z e-mailu potvrzujícího registraci. Na stejném odkazu můžete měnit údaje zadané při registraci a nebo odhlásit svůj tým ze závodu. I nadále je variabilním symbolem telefonní číslo uvedené při registraci. Ohledně plateb ještě dále zpřísňujeme v tom ohledu, že po 1. 4. dáváme jen 7 dní na zaplacení. Ale zase… kdo k nám chce opravdu přijet, nemá s tím problém. A kdo nekonečně váhá, nechť neblokuje ty, co jsou horkokrevní.
Další novinkou je, že letos zajistíme sami všechny mapníky, které půjčujeme. Sice jich ještě třetinu nemáme a musíme je vyrobit, ale to zvládneme. Proč to děláme? Protože chceme mít kontrolu nad tím, jaké služby jdou přes nás. A jestli to nebude dost o.k., nechť si to slíznem. :)
Tak co, přijedete? Jestli jo, pročtěte si pořádně Propozice a pak se nezapomeňte zaregistrovat! A kdo chce bydlet a jíst i něco jiného než oběd po závodě, nechť si vše objedná dle instrukcí v Propozicích. A než pojedete, zhlídněte pečlivě film Trhák, který je naším letošním tématem, a jeho znalost vám přinese nějaký ten cenný bodík navíc! Takže nech brouka pít, teda žít! :)</p>

Nech brouka pít!

1 komentář u „Nech brouka pít!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..