Roky o tom mluvíme a ono se to možná nakonec stane. V našem oblíbeném RS Mladotice se aktuálně zdá, že nebudou mít v tradičním kobylkotermínu potřebný personál a tak se už pár týdnů intenzívně poohlížíme jinde.
Na řadu opět přišlo přiblížení rodné obci Zdeňka, tj. Sklenařicům. Měli jsme velmi zajímavé nabídky z Českého ráje a kraje na východ od Nové Paky, ale ty dozrají v dalších letech. Aktuálně se připravujeme na relokaci jen o 9 km vzdušnou a 15 km cyklistickou trasou. Z Mladotic směřujeme do nedalekých Kralovic, kde jsme objevili krásně omšelé rekreační středisko Kralovice. Proč? Protože s organizací ubytování a občerstvení nám pomůže osmi lety z Mladotic ošlehaná Gábina Grozíková. Zná naše potřeby a údajně nás / Vás má stále ještě ráda a chce s Kobylkama pomoct. Dále si myslíme, že posun o pár kilometrů východněji nám poskytne nevytěžené terény a zároveň nebude pro naše věrné příliš velkou změnou. Okolo místa startu a cíle je navíc něco jako “náhorní plošina” a tak budou mít dětské týmy aspoň hodinu možnost jezdit v přívětivějších terénech. Ubytovací kapacita chatek je dvojnásobná, kapacita sprch a záchodů cca čtyřnásobná, kuchyň je také o něco větší. Je tu i více prostoru pro případnou večerní vnitřní akci (jeden další objekt navíc), takže záměr s živou kapelou by letos měl klapnout. Místa na parkování přímo v areálu je také hafo.
Samozřejmě nic není ideální, ale níže uvedené mouchy buď pochytáme nebo se s nima budeme muset naučit žít. Předně, není tu žádná hospoda, tedy ji musíme vybudovat. V Trháku zbudovali celou vesnici, proč my bychom nezvládli hospodu? :) A protože je to důležité, už na tom na několika frontách pracujeme. Bez toho by to samozřejmě nešlo. Omšelost areálu nebudeme nijak maskovat, budeme to brát jako rekvizity k našemu tématu Trhák, obojí je cca 40 let starý. :) Teda, třeba WC a umývárky jsou luxusně nový, ale za to se nezlobíme. :) Chatky jsou rozhodně menší, všechny mají 2 palandy a nečekejte v nich ani lednici ani konvici, protože nemají ani elektrickou zásuvku! Takže Vás budeme vyzývat k tomu, abyste si přivezli powerbanky a nebo, abyste se družili tam, kde budeme my a elektrika. :) Jo … mobilní signál bídný!!!, u kolotoče prej lepší! :) Zato jsme teda mega rádi! :) Areál je mimo civilizaci, je u lesa a rybníka, krásně ohraničený křovím a dřevinami. Rušná silnice na hony daleko, prostě paráda pro rodiče s dětmi, aby svoje ratolesti vypustili na udržovaný trávník a sami si dali pivko. To vše by mělo být za příznivé ceny, takže myslím, že byste měli být spokojeni!
Není to ještě úplně dopečené, ale do otevření registrací (29. ledna 18:00) to máme čas doladit. Pak jen do propozic doplníme ceny a také způsob, jakým se budou ubytovací a stravovací služby objednávat. Kdo chce, nechť si areál aspoň na fotkách, prohlídne už teď. V sobotu měl svoje kouzlo, ale v červnu bude zaručeně ještě daleko útulnější! Těšíme se!

Nový areál pro Kobylky?

5 komentářů u „Nový areál pro Kobylky?

  • Pingback:Nech brouka pít! | MTBO Ztracené kobylky

  • Pingback:Nový areál pro Kobylky? Už zase? :D | MTBO Ztracené kobylky

  • 17.1.2022 (20.04)
    Trvalý odkaz

    Ty jo, tak to nevím. Kolem půlnoci mám problém trefit do chatky ve které jsem každý rok v Mladoticich. No ale co, v nejhorším se trochu projdu :-)

    Reagovat
  • 10.1.2022 (22.14)
    Trvalý odkaz

    Místo i vybavení super, posun o kousek jinam (ale ne daleko od Mladotic) za nás atraktivní … no prostě 1* :) A hlavně … pokud bude kontrola na vysílači, neznamená to děsnej krpál, ale slabých 300m po rovince :-D
    Těšíme se na 29.1. i na 11.6. !
    Dodatečně pěkný nový rok přeje
    KačomyšTeam :)

    Reagovat
    • 10.1.2022 (22.29)
      Trvalý odkaz

      To je dost, že jste se taky vozvali! :) Jsme rádi, že se vám zdá areál atraktivní, ale je fakt, že zrovna u vás jsem si tak nějak říkal, že by vám mohl sedět. :)
      Jako vysílač se nabízí, ale neboj, my vás zase do nějakýho údolí naženem a vy se chytnete … to nemám strach :)
      Také vše nej a ať se letos stěhujete do novýho!
      Z.

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..