Zítra sice mnoho cyklistů pro sněhový přehánky nevyjede, ale začne duben, který určitě nabídne spoustu dnů, kdy bude jízda na kole odměnou. A co se zítra ještě stane? No přece, hyeny dostanou nažrat! Varovali jsme před tím několikrát, samozřejmě i přímými e-maily těm, co svůj startovní slot nepotvrdili platbou, že o něj 1. dubna přijdou, ale jaksi to u všech nezabralo. Zítra ráno, pokud se nestane bankovní zázrak, si přijdou náhradnící na své. Aktuálně to totiž vypadá, že “padne” 18 startovních dvojic a to bude pro 44 čekajících hyen (náhradníků) slušná hostina. Ale pozor, od zítra už bude na potvrzení startovního slotu jen 7 dní!
A co jsme, kromě programování systému na vyřazování platbou nepotvrzených týmů, dělali? Předně jsme schůzovali! Tak, jak to poslední roky skoro nešlo, tedy osobně se spoustou dobrého jídla a pití! To je vám taková paráda, se zase sejít a probírat se úkolama, co nás čekají … Máme naplánován víkend kompletace mapníků a dva víkendy najíždění kontrol. Z toho jeden poslouží i jako detailní ohledání místa konání (Kemp Tišina), aby pak při závodě vše klapalo. A jednu přednávštěvu tam provedu asi už tento týden. Vzhledem k avizovanému počtu aut, kterými dorazíte, budeme muset připravit nějaký rozumný parkovací kompromis. Letos také asi zaměníme medaile pro nejlepší něčím o něco praktičtějším. Trička budou mít zase novou barvu (teď si za boha nevzpomenu jakou) a jako další výrobek zvažujeme aktuálně kdysi úspěšné celoroční čepice. Jo a mapa, mapa má už pracovní výřez a podle něj se zdá, že se letos někteří podívát i do města, kde působí náš první pivovarský sponzor.
Pro dnešek vše, jsem zvědavý na zítřejší dopolední změny ve startovce. Doufejme, že hyenám nepadne za oběť nikdo omylem. A samozřejmě se na hyeny těšíme, aby to nevypadalo, že je nemáme rádi! :)

Hostina hyen už zítra a další zprávy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..