Kobylky jsou sice až za 82 dní a už se u nich schyluje ke druhému dramatu. Kdo už zapomněl, tak tím prvním bylo urvat startovní číslo o víkendu 29.-30. ledna. Ano, dost lidí to podcenilo a nechalo to na standardní pracovní dobu, jenže to už zbyla jen místa pro náhradníky. Vítězové posledního lednového víkendu byli chvilku v klidu.
Jenomže letos tahle první výhra k účasti na Kobylkách nestačí. Jak jsme už mnohokrát komunikovali a je to i vytesáno v kameni Propozic, letos je třeba včas zaplatit. Pro tuhle lednovou hordu platí, že kobylkoaplikace čeká na platbu do 31. března, pro později registrované pak vždy jen 7 dní po registraci. Po této lhůtě registrace propadá peklem, z registrovaného se stává náhradník a může se, spolu s ostatními, o startovní slot poprat. No a co Vám mám povídat, mám o ty lidi ve startovce vážný strach … je jich totiž ke dnešku 115, co ještě nezaplatili. A přesto, že do konce března zbývá 10 dní, myslím, že náhradníci, t.č. hyeny skvrnité, které čekají na umírající startovní sloty, dostanou prvního dubna tolik žrádla, že zbude i na supy, co lítaj ještě někde vokolo a nevíme o nich.
Takže ještě jednou vyzývám všechny registrované, uhraďte včas registrační poplatek (instrukce v e-mailu, co potvrzuje registraci) a nechte hyeny hlady! Případně se ozvěte, pokud máte problém s platbou, dnes jsme například nahazovali zaseklý systém na párování plateb. Tak ať někdo nezařve neprávem! :)

Nechte hyeny hlady!

2 komentáře u „Nechte hyeny hlady!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..