Copak nám ještě zbývá dodělat nějakých 10 dní před závodem? Není toho už moc, ale na neaktivní nicnedělání to ještě nevypadá. :) Začněme ale s tím, co je připraveno.
Tak předně máme mapu, kde ladíme už jen detaily. Obecně máme připraveny podklady k tiskům, provedli jsme jeden zkušební tisk a díky němu právě opravujeme drobné haluze, co z toho vylezly. Takže už jen stačí, abyste si do neděle 5. června 20:00 provedli poslední změny ve složení týmů, protože v ten moment provedeme export do tiskárny. Pozdější změny budou možné až do čtvrtka 9. června 18:00, ale ty se logicky v tiskových materiálech (číslech a kartičkách) neprojeví. Tak na to prosím myslete, tohle je víc na vás! Link na editaci máte v e-mailu potvrzujícím registraci.
Co je také víc na vás, abyste si do středy 8. června 12:00 zajednali ubytování a jídlo (mimo oběda hned po závodě) u pana Šilera tak, jak o tom píšeme v Propozicích. Ano, pan Šiler určitě bude umět udělat pár snídaní nebo večeří navíc, ale když tu rezervu vyčerpán, jste na hermelínu, utopencích nebo buřtech. Buřtů a pečiva od místních uzenářů a pekařů pro večerní opékání na ohni bude prý určitě dostatek.
Kdo sleduje náš facebook, ví, že máme už větší část kobylkovýrobků. Letos máme opět jinou barvu triček, viz fotka níže, jsou opět s tematickým prvkem. Dále máme půllitry a třetinky s naším logem, které letos poslouží jako praktické medaile. Hotová je také reklamní plachta se sponzory. Ve výrobě jsou ještě čepice a absolventské turistické vizitky. Ty vizitky byste měli dostat všichni, kdo se zúčastníte, ve startovních sadách. Obojí bychom měli prý určitě do Kobylek dostat. A málem bych zapomněl! Naše šikovné ženy během posledního kreativního víkendu připravily medaile pro všechny děti, které v posledních letech rozdáváme, takže další zelená fajfka v našem dlouhém seznamu úkolů!
Z důležitých věcí chybí už jen kostýmy, na kterých pracuje zejména kreativní část týmu. Letos je to tak pestré, že si člověk může vzít na sebe v podstatě cokoliv. A ještě nemáme všechny komisaře, listonošku a hajného jsme už sehnali, zbývá zaražený pilot. Tak kdybyste o někom věděli … :)
Tolik pro dnešek. Právě jsem otevřel seznam s úkoly a vidím, že než tu psát, že máme skoro všechno hotovo, bude lepší ty věci dodělat. Drobností, které samostatně nejsou důležité, ale jako celek dělají Kobylky Kobylkami, je tam totiž ještě docela dost. Tak držte palce, abysme ten finiš zvládli.

Co ještě chybí?

1 komentář u „Co ještě chybí?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..