Dneska je na řadě jen suchý statistický příspěvek. Mezi náma, na to, jaká je to blbost, to dá docela dost práce. Ale čert to vem, počítám to kolik let, přeci nepřestanu. Samotnýho mě zajímá, kdo jsou ty historicky nejúspěšnější účastníci Kobylek. Tak tedy, porochněte se v přehledu, který čísly dokládá, kdo jsou naši věrní a bodově nejlepší.
Předně, loni neubyl nikdo z věrných a podle letošní startovky se zdá, že to tak bude i nadále – budeme mít 11 účastníků, co nevynechali ani jeden ročník! To je úplně neuvěřitelný a moc se na naše skalňáky, a u některých na jejich kobylkosamolepkama olepený rámy, těšíme! A na večírek přijdete ve svátečním triku? :D
Dále je vidět, že první dvě příčky nadále drží Vašek Kroupa a Saša Kotačka, Vašek dokonce o dva bodíky Sašovi loni utekl. Dopředu se za nimi dere Martin Sajal, který je s jedním vynechaným ročníkem třetí. Troufám si říct, že by bedna mohla letos zůstat beze změny. Ale uvidíme. Do závodu zbývá ještě týden, změnit se může určitě i samotná startovka.
Mimochodem, počet týmů, které se proměnily ve startovce se blíží třicítce. Je vidět, že systém s náhradníky poměrně slušně funguje a že kdo opravdu chce dorazit, místo najde. I když poslední dny už volná místa ve startovce umí zahálet i dlouhé hodiny, protože lidi už prostě mají na příští víkend svoje plány. A jsem moc rád, že je letos startovka podložená i platbou, což znamená, že tam je méně těch, co blokují místo ostatním.

Věrní a nejlepší

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..