tisky na MTBO čísla kartičky

Čau tady klapka, ehm Káťa. Dneska večer „rejža“ maká na přípravě webu, aby ho hned po závodě mohl nasadit s výsledky, prostorem pro vaše hodnocení a tak dále, no je toho mraky, co se vyplatí připravit, dokud máte hlavu jakž takž čistou a v neděli po závodě jako když to najdeš. A prej že je potřeba TEĎ napsat článek s aktualitami. Tak než půjdu rejžovi vyžehlit na sobotu jeho epesní košili (ta se trhat nebude, je to bílá svatební od Blažka, zapomeňte!!), hodim vám sem pár řádků. Aspoň to bude pohledem praktičtějším, ale nebojte, neochudím vás ani o drby ze zákulisí.

Hotové tisky – MAPY, KARTIČKY, STARTOVNÍ ČÍSLA atd.

Všechno máme už doma. Vlasta se Zdeňkem včera po příjezdu z víkendu do jedné do noci upravovali data, generovali QR kódy a kontrolovali exporty. Hodně nadávali na více než 3členné týmy, že se to prostě nemůže dobře vejít a stálo je to hodinu spánku navíc. Dnes se tedy v Lemon Design tisklo celý den, v podvečer vyslali rychlého kurýra a výsledkem jsou zase tiskoviny prvotřídní kvality. Například super čísla z folie na řidítka – už proděrovaná, s oblými růžky. Věřím, že třeba pro děti je to suvenýr, který nemusí z kola sundat celý rok (naše to tak maj, na jiné závody nejezdí a tak kamkoliv přijedou, lidi se za nimi otáčejí “hele, závodníci”. No. Je to hlavně u nás v parku na zmrzlině a pak během letní dovolený, že jo). Každý člen týmu má svoje číslo, jedno ze jmen je vytučněné, tak si to pak ve startovní obálce hezky přeberte a dávejte na kolo správně. Jsem pak na startu zmatená, když Karel má dlouhé blond copy, Jitka zase plnovous a mě se blbě konverzuje. Kartičky jsou zase z “nevrtýr” papíru (prostě téměř nezničitelný) a doufám, že se vám moje obrázky na + a – body ke komisařům budou líbit!

MTBO kontrolní kartička

Mapy jsou A3, papír obyčejný, jen malinko vyšší gramáž. Kdo si lehne do potoka s mapníkem, samozřejmě se mu mapa rozmočí. Budete fasovat na startu dvě mapy do dvojice, pěkně ať i spolujezdec má možnost zvolený postup kontrolovat. Izolepu budete potřebovat tedy jen na podlepení legendy a bude jí dost k dispozici i s nůžkama někde u registrací.

startovní čísla MTBO na řidítka

UBYTOVÁNÍ A JÍDLO

Co je možná jinak, než jste zvyklí, jsou chatičky. Pokud jste si neobjednali lůžkoviny (polštář, deka, povlečení), tak tam na chatičce nebudou. V chatičce jsou default jen matrace s chráničem, takže spacák a polštářek s sebou. Ale nebojte, lůžkoviny se dají na místě za 100/osoba/pobyt dokoupit, nemusíte teď všichni panu Šilerovi z kempu hned psát. Připomínáme nutnost objednat si jakékoliv jídlo nad rámec toho, co máte ve startovném, do středy 12:00. A ve startovném máte 2x sobotní jídlo po závodě – my mu říkáme oběd, je pravda, že fasovat se dá mezi 12 a 17:30. Někdo (zhruba 80 dvojic?) to asi špatně pochopil a ačkoliv jede závod, objednal si i sobotní oběd, ale nebojte,my si s tím nějak poradíme a nebudete muset jíst dvakrát. Prý nejsou téměř žádné požadavky na vegetariánské jídlo, minimum diet, tak to je dobře, soustředíme se na závody a ne na gastro. Výdej večeře bude pak někdy po vyhlášení, ono těm dětem, které dojedou v mladších kategoriích kolem 14. hodiny,  večer už vyhládne a nanuk není optimální. Výdej večeří bude tradičně protažený, viz propozice.

Ubytování a objednanou stravu bude po vašem příjezdu odbavovat dvojice z kempu v příslušně označeném místě. Na registracích u nás v Kobylkostanu dostanete pak svoji startovní obálku a splníme i jiná přání (přiměřeně časovému presu;). Připravíme nějaké značení, abyste se jako správné kobylky rychle zorientovaly. Aktuálně  žádné volné chatky prý nejsou, ale můžete se ptát, občas se něco uvolní nebo dáme info na Facebook stránku

PARKOVÁNÍ

Poctivě nám hlásíte počty aut, karavanů a dodávek. Tišina nejsou Mladotice a příjezdová cesta je dlouhá. Jak jsme už mnohokrát avizovali (například v článku tady a tady), propočítáváme, ladíme, aby se vše vešlo. Nechceme, aby v sobotu o půl desáté parkovací místa “dole” v kempu došla a lidé stáli v koloně, nebo dokonce se musel někdo vracet. Obousměrný provoz na té cestě možný není. Proto raději nepovolíme tomu, kdo nejede závodit, sobotní vjezd do kempu, a požádáme ho nechat to už na avizované parkovací louce. Bude tam cedule a parkmajstr, prosíme, respektujte jeho pokyny. Třeba i někdo další, kdo může, zaparkuje tam, dál dojede na kole, uleví tím našim nervům. Kdo může bez debat dolů? Typicky ten, kdo v kempu spí, veze malé děti nebo by si se situací, že to 2 km bude muset dojet na kole, neporadí.  Kdo parkuje na odstavném parkovišti? Ten, kdo jede na otočku – hned po závodě nebo po vyhlášení pryč, nezávodící nezraněné doprovody a turisté, kteří si chtějí koupit absolventské vizitky, i když jsme varovali, že žádné neprodáme.  Hlídat tuhle poslední skupinku budeme mimochodem až skoro do poledne, aby se nestávalo, že vystartujete do závodu a pojede proti vám kolona sběratelů.

To je pro dnešek asi všechno, já jdu na tu košili. Zase něco napíšeme. A hlavně budeme posílat poslední info e-mail, čekejte ho nejpozději ve čtvrtek a pro sichr si zkontrolujte inbox i v průběhu pátku prosím. Nezřídka se stává, že při příjezdu do areálu ve čtvrtek večer nebo při najíždění kontrol v pátek zjistíme něco, co byste určitě rádi věděli předem, a tak to také pošleme.

Organizační info: 5 dnů do závodu

2 komentáře u „Organizační info: 5 dnů do závodu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..