Pátek 27. května je posledním dnem, kdy se můžete z letošních Kobylek odhlásit a my vám vrátíme celý zaplacený obnos zpět. Odhlášeným mezi 28. květnem a 5. červnem vrátíme zaplacené startovné ponížené o 200 Kč. Těm, co se odhlásí později nebo se neodhlásí vůbec, startovné nevracíme. Tolik citace z našich propozic pro připomenutí. Proč byste se měli odhlašovat?
Třeba proto, že i když jste od nás už od začátku měli dost informací, některé nebyly zřejmé nebo je nyní vyhodnotíte tak, že byste k nám raději nejeli. A protože bychom rádi měli na místě co nejméně nespokojených účastníků, předkládáme, co byste mohli vnímat jako problém. Tak předně, akce bude zřejmě opravdu pro více jak 400 lidí a Kemp Tišina není tak rozlehlý jako byly Mladotice. Tedy budeme více spolu. :) Parkování bude mít svoje pevná pravidla, ale nebojte, dostanete větší parkovací stání než v Lidlu. :) Majitele karavanů budeme také prosit, aby šetřili prostorem, je možné, že v sobotu budete muset zbořit svoje předzahrádky, například. Možná budeme i oddělovat to, kde se parkuje a stanuje, aby se neplýtvalo místem. A pokud se nám v pátek nepodaří parkování dobře ohlídat, budeme muset ty, co přijíždějí v sobotu požádat, aby parkovali na louce před lesem, což je asi 2,5 km od startu. Časově je to asi jedno, protože příjezdová lesní cesta není zpevněná a je samej výmol a tak je po ní jízda na kole rychlejší než autem. Jen si člověk nesmí nic zapomenout. :)
Ta cesta fakt není pro slečinky, mrkněte sami. Pro toho, kdo má naleštěný fáro, bude to parkování před lesem určitě vhodnou volbou. Ale zase třeba víme, že se po tý cestě běžně jezdí s Karosou … Každopádně reklamace, že někdo vorval přední nápravu, nepřijímáme. :) A když jsem u té cesty. Její poslední klesání po panelech je fakt výživné … okolní stromy před začátkem klesání určitě osadíme vykřičníky, abyste pak při příjezdu do cíle krotili svoje emoce a jeli bezpečně. Jasně, takových míst je po trati víc, ale těsně před cílem toho máte tak akorát a ještě honíte vteřiny, tak na to fakt myslete! Ale při výkladu trati to ještě připomeneme, samozřejmě. Ani druhá možná příjezdová cesta (pouze pro kola) není žádná autostráda, spíš singlík. A mimochodem, po asfaltu jsme toho pro závod moc nenamotali, takže zase, kdo je zvyklej všude na hladkej asfalt, může si to ještě rozmyslet. A nebo ne a pak nebrblat. :)
Další, co byste měli vědět je fakt, že sobotní večerní rockovou zábavu plánujeme protáhnout výrazně přes půlnoc, možná do dvou hodin. A protože se bude hrát venku z altánu, který je blízko chatek, neřekl bych, že v nich bude večer úplně klid. Takže moc prosíme, kdo chce jít po závodě brzo spát, ať si pořídí špunty do uší nebo volí pro nocleh jinou lokaci. Večírek si chceme tentokrát opravdu užít, ale velmi neradi bychom tím někoho prudili.
K chatkám. Jsou určitě menší než v Mladoticích, jdou více na husto a mají každá 2 palandy. Naopak nemají rychlovarnou konvici a lednici, tohle vybavení bude k dispozici v centrální budově. Umývárky jsou krásně blízko, mají větší kapacitu než v Mladoticích a jsou i mladšího data zhotovení.
Co je tak nějak stejné jako to bývalo poslední roky, ale zapomínáte na to? I v areálu Tišina je špatný signál. Ale to jsme si už potvrdili, že je dobře. :) Platí se tu výhradně cash, tak si nezapomeňte potřebný obnos peněz, bankomat je daleko. Jídlo a ubytování si prosím rezervujte u pana Šilera, dle propozic. Kafe na baru bude turek, rozpustný nebo kapslový … ale nebojte, v sobotu zase přijede Kofárna! :)
Tolik asi výčet věcí, co by se někomu mohly zdát jako špatný. Jestli to tak opravdu je, v e-mailu, co potvrzuje registraci je možnost kliknout na editaci týmu a tam pak i na jeho smazání. Mimochodem, už to letos udělalo více jak 10 týmů, důvody měly většinou zdravotní nebo jim do Kobylek něco přišlo. Jestli se k nim nakonec přidáte i vy, to dobře rozmyslete. Jednak budeme děsně neradi a hlavně náhradníci číhají na svoji šanci a vzít to pak zpátky nejde. Třeba to s náma ani po jedenáctý nebude tak hrozný (a zvládnete i letošní téma – film Trhák!), co myslíte? :)

Odhlášení bez storno poplatku už jen do 27. května

1 komentář u „Odhlášení bez storno poplatku už jen do 27. května

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..