Je neděle podvečer a moje chytré hodinky mi dneska od rána hlásí, že “jsem s energií na dně a že si mám najít příležotost pro další odpočinek a spánek”. To by mohlo znamenat, že je po Kobylkách, po akci, do které dáváme spolu s ostatními pořadateli úplně všechno. Smekám svoji bekovku před všemi organizátory, kteří to každoročně podstupují.
V záložce Výsledky už je odkaz na konečné výsledky a také na anketu, ve které zjišťujeme, jak se vám u nás líbilo. Jde vyplnit i anonymně a výsledky ankety zveřejňujeme bez cenzury. Každý rok nám vaše názory pomáhají vychytávat chyby nebo zamakat na vylepšeních, tak nám prosím pár minut ještě věnujte. Jo a taky tam najdete odkaz na web, kde můžete porovnat svoje postupy se svými konkurenty. A až začneme během týdne přidávat ještě fotky do fotogalerie, můžete s námi strávit toho času ještě více. :)
Přátelé, děkujeme ještě jednou za váš zájem! Je to pro nás motor do dalších pokračování. Děkujeme také našim sponzorům, bez kterých by se Kobylky rozvíjely asi o dost pomaleji a ceny pro nejlepší, do soutěže nebo tomboly by byly daleko chudší. A děkujeme i všem pracovníkům Kempu Tišina, který svoji premiéru s námi zvládl velmi dobře!
Detailnější zhodnocení sepíšeme později, trošku s odstupem a také potom, co si přečteme názory od vás. Pokud by vám dotazník nestačil, otiskneme vám samozřejmě i vaše delší povídání, tak neváhejte a pište!
A mezi náma, hodinky kecaj. Moje fyzické síly jsou dnes sice na minimu, ale kdyby měly měřit dobrý pocit z pobavení 400 lidí, praskl by jim ciferník. :)


Dotočeno, Trhák už je v kufru!

1 komentář u „Dotočeno, Trhák už je v kufru!

  • 14.6.2022 (23.27)
    Trvalý odkaz

    Tak já to sem dám:

    Klobouk dolů, miláčkové a milenky, a moc děkujeme za zážitek roku!
    ciao
    s.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..