Protože jsme už odjeli do údolí Kempu Tišina, dáváme poslední instrukce. Bez velkých kudrlinek, spíše seznam důležitých věcí, které byste si měli přečíst před odjezdem.

Navigace

Do kempu se nechte navést třeba pomocí navigace Waze, jediná správná cesta autem vede od Kožlan (tam se zahýbá u hospody Na Křižovatce do ulice V Ouvoze), ta je i ocedulovaná. Parkování v kempu je pro nás neodhadnutelné a finální rozhodnutí o tom, koho pustíme v sobotu dolů do kempu, uděláme až v pátek pozdě večer. Každopádně v kempu prosím parkujte pouze dle instrukcí našich lidí. Platí, že kdo dole spí, určitě dolů bude moct, a že kdo má chatku, parkuje blízko ní. Protože je cesta do kempu lesní, hrbolatá a úzká, těžko můžeme v případě parkovacího kolapsu dole rozhodnout, že lidi začneme posílat zpět. To už bude pozdě. Tedy možná budeme mít za Kožlanama před lesem člověka, který by nezávodníky v sobotu dopoledne parkoval na louce tam. Mezi 10:00 a 11:30 bude vjezd po cestě zcela zakázán, aby nemohlo dojít ke kolizi s odstartovanými závodníky. Přijeďte proto brzo, jinak budete muset parkovat nahoře, závodník, nezávodník. Nakonec, proč byste jezdili později než v 9:30, kdy končí výdej registračních sad, nevíme. V sobotu rovněž nebude dovoleno z kempu dopoledne odjíždět, tedy zapomeňte na to, že vás někdo vyloží a odjede. Důvody viz výše. Všichni jste dost chytří na to, abyste toto pochopili, prosím dbejte těchto pokynů a nedělejte nám to všem těžké a nebezpečné!

Změny ve startovce

Uzávěrka startovky proběhne v pátek v 10:00, další změny online pak už nebudou možné. Pokud je přesto chcete hlásit, pak jedině e-mailem na registrace@ztracenekobylky.cz. Prosím, nevolejte mi, nepište sms apod. Jsem na trati, pokládám lampiony a přesto, že se s vámi bavím rád, tak na to prostě v pátek nemám čas. :) Kdybyste si fakt chtěli pokecat, volejte Katce: 774 16 13 11 (lze i napsat sms nebo WhatsApp). Ale že to vezme nebo bude mít stále signál, za to neručím. Práce bude mít i ona dost a s tím signálem je to na Tišině bídné. Nicméně výše zmíněný e-mail bude mít pod palcem a tak došlé důležité změny zaznamená. Ptejte se prosím jen na to, co není v propozicích a instrukcích. Pozdní příjezdy a jiné trable vám asi nevyřešíme.

Registrace

V areálu od nás (Kobylek) fasujete startovní sadu v našem registračním stanu. Tu si určitě vyzvedněte dle propozic. Ostatně, ty si také pořádně pročtěte. :) U pracovníků kempu pak řešíte ubytování a jídlo (to, co není ve startovném). Tím řešíte je myšleno hlavně, že platíte (POZOR POUZE CASH A MÍT DROBNÉ!) a fasujete stravenky na zaplacené jídlo nebo lůžkoviny do chatek, pokud jste si je objednali. Vše bude řádně označeno, tedy i ten, kdo je plachej se zeptat, se to dozví. :) Abyste tohle všechno stihli a dali si v klidu kávu od Beansmiths, pivo z Cvikova nebo nanuka (nebo všechno), přijeďte nejpozději v 8:30. Kdo má od nás objednán mapník, ať ještě další půlhodinu ubere. Montujeme jich cca 75, z toho 40+ v sobotu, to nějaký čas zabere.

A ještě jedna věc, buďte (jako jste byli vždy) ohleduplní jeden vůči druhému, vůči nám i vůči pracovníkům v kempu. Organizátoři akci připravují pro dobrý pocit, bez nároku na mzdu, pracovníci kempu to s námi zkouší poprvé a zcela jistě jsme vše napoprvé nedomluvili 100% dobře. To, že jsme letos po dlouhých letech na jiném místě, vnímám jako největší potenciální zdroj zmatků. Snažili jsme se jim předejít, ale až v neděli si budeme moct říct, jestli se to opravdu povedlo. Děkujeme předem za to, že nad drobnostmi dokážete přimhouřit oko. ;)

Poslední instrukce před startem

3 komentáře u „Poslední instrukce před startem

  • 9.6.2022 (23.20)
    Trvalý odkaz

    Pěkný dobrý den,

    letos je zřejmě záměr otestovat orientační schopnosti účastníků ještě před startem… na Wejz a jiná udělátka bych se rozhodně nerad spoléhal.

    Odbočuje se tedy prosím na křižovatce u hospody “Na Křižovatce” do ulice “V Ouvoze” ? A pak už jen odbočit k Šibeničnímu vrchu a dále po lesních cestách, kde se vyzná jen hajný Kalina ?

    S pozdravem Jíša

    Reagovat
    • 9.6.2022 (23.52)
      Trvalý odkaz

      Pěkný dobrý večer,
      no dobře, upřesnili jsme to ještě víc. :) Mezi náma, uzavíráme sázky, kolik lidí nám bude volat z Mladotic, kde jako jsme?! :)
      Jinak po té lesní cestě je to fakt dobře značený, provozovatel kempu dal na rozcestí cedule. Ten, kdo nedojede, nemusí ani nastupovat na závod. :)
      Ale jinak … “No, tak ano… ale příští film bych raději dělal s někým jiným …”.

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..