Taky znáte ten stav, kdy se zakousnete do tématu a všude ho pak vidíte? Měl jsem to kdysi, když jsem vybíral kočárek nebo když jsme s Káťou řešili svatbu. Teď mám v hlavě hasiče a kam se hnu, tam je vidím. Dneska to bylo zvlášť dobře, protože jsem chtěl dojet všechny potenciální místa kontrol.
Bouřky se pozdě odpoledne sice ze západu hnaly, ale předpověď na zítra byla taky nejistá, tak jsem odpoledne vyrazil do kotárů kolem Kamenice. Vono to tu není rovinatý nikde, ale Kamenice se u nás v krajině zařízla opravdu pořádně. Naštěstí jsem měl štěstí na hasiče a na mnoha místech dnešní výpravy jsem fyzicky odpočíval zatímco jsem s nimi domlouval možnosti umístění kontrol. Bylo to mega těžký, protože sobotní odpoledne, navíc poslední prázdninové vyhnalo hasiče ven a pořádali spoustu různých slavností, kde by člověk normálně rád zůstal. Ale nedalo se, plán na dnešek byl ambiciózní, dny se krátěj a tak jsem všechny hasičský mecheche opustil jako suchar sportovec. Překvapivě se ale zdá, že hasiči na naše Hasičský kobylky slyšej a souhlasů slušně přibývá.
Když už jsem byl docela žíznivej a jel jsem kolem Pivovaru Rezek, řekl jsem si, že skloubím příjemné s užitečným a zajel jsem tam na jednu polotmavou dvanáctku. Sakra ta bodla! To se pak člověk neudrží a částečně i díky euforii z pozitivních reakcí hasičů jsem tam nechal plakát a hlavně žádost o sponzoring. Milé dámy mi daly kontakt na pana majitele Rezka a slíbily, že se za nás přimluví. I jim se Hasičské kobylky líbily hned na první dobrou. Tak uvidíme, jak to dopadne, každopádně echt regionální pivo by se fakt hodilo a logo Pivovaru Rezek by i z grafickýho pohledu pěkně sedlo na plakát. :)
No nic, dnešní plán se podařil, dojížděl jsem sice za šera a to nebylo bez světel úplně dobrý. Ale zato jsem mega spokojenej, že mám teď 54 míst, ze kterých vyberu zřejmě 33 a ty pak nechám na mapě. Jako nebude to lehký, ve většině případů musíme kontaktovat místní SDH a že jich ještě pár zbývá, co o nás neví! A pak … budu muset skoro polovinu vyškrtat, což se mi nebude chtít. :) Jenomže na 5 hodin toho máme, podle mě, až až! Ale aspoň bude z čeho vybírat a já se těším, jaký okruhy budete volit!
A až vyrazíte ven, všimněte si, že je to všude samej hasič! :)

Všude jsou, všude jsou … hasiči!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..