V posledních dvou týdnech proběhly primárky na volbu tématu pro příští ročník MTBO Ztracené kobylky. Přesto, že primární volby probíhají jen mezi pořadateli, bylo to zase děsně napínavý.
Do primárek pořadatelé nominovali celkem 14 témat (každý mohl nominovat maximálně 1 téma) a drželi jsme se tradičně českých filmů a seriálů. Systém voleb jsme ale letos trošku změnili. Každý pořadatel vybíral téma za 3, 2 a 1 bod, takže vlastně volil i další akceptovatelná témata kromě toho svého. A protože jsme chtěli udělat zajímavější volbu veřejnosti, do finálového hlasování všech jsme letos nechali postoupit 3 témata s nejvyšším počtem hlasů z primárek. Pořadatelé letos mohli pořadatelské voličstvo před volbou ovlivnit tím, že zpracovali, jak by se dalo jejich preferované téma zpracovat, jaké má nejlepší hlášky, apod. Není divu, že před vyhlášením výsledků to mezi pořadateli doslova bublalo a nechyběly ani drobné roztržky mezi příznivci jednotlivých témat. :)
Výsledky jsou následující:

Znamená to tedy, že v září, až spustíme hlasování veřejnosti o tématu Kobylek na příští rok, proti sobě půjdou dvě pohádky a jeden muzikál. Zatímco Dívka na koštěti již kandidovala ve volbách pro 10. ročník, kde těsně prohrála s “hadraplány a falešným vrchním”, Lotrando a Zubejda i Šakalí léta budou ve finále poprvé. Soupeřit proti sobě bude jedno dílo z let sedmdesátých proti dvěma z devadesátek – což je další novinka, protože takto mladé kousky jsme ve finále ještě neměli. Do září se ještě pokusíme o inovaci ohledně volebního systému pro veřejnost, ale o tom zase příště. Teď můžete v klidu začít přemýšlet, čemu dáte přednost ve volbách tématu pro 12. ročník vy. Pořadatelé budou moct hlasovat také, ale počet hlasů od nich se zřejmě zase rozplyne v moři volebních lístků od vás. :)

Výsledky primárek pro 12. ročník

1 komentář u „Výsledky primárek pro 12. ročník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..