Od poslední kobylkoschůze neuplynuly ani 2 týdny a už máme první úkol splněný! Včera nám dorazily medaile pro nejlepší účastníky a po roční pauze tedy budeme při slavnostním ceremoniálu věšet na krky bednařů tyhle krásný skvosty!
Další výrobky (bidony, trička, klíčenkovodvíráky a panáky) jsou v jednání, tam ještě uvidíme, co nakonec pořídíme, případně kolik. Rozpočet je mrcha. :) Ale jinak jde zimní příprava dobře, dnes je to přesně 3 měsíce do závodu a kromě medailí už máme také výřez mapy od SHOCartu. Až přejdou ty sněhový srágory, začneme tu mapu sjíždět a plnit kontrolama. Už aby to bylo, to je ta nejhezčí činnost příprav. Teda když nepočítám ty organizační večírky! :)
Jo, málem bych zapomněl, před chvílí bylo ve startovce ještě 100 nezaplacených dvojic. Jako je čas, ale kdo nezacáhluje do 31. března, toho kobylkoautomat pošle mezi náhradníky a 1. dubna se začne startovka plnit znovu. Náhradníků je zatím 35, tak se zdá, že vyjde na všechny. Ale třeba ještě někdo z přihlášených přijet chce, tak uvidíme. :)

Medaile už máme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..