Ještě před tím, než půjde za týden do tuhého, aneb zaplaťte za registrace, jinak vás 87 nedožije ve startovce prvního dubna, tu máme jednu sponzorskou nabídku.
Náš opakovaný podporovatel, cestovní kancelář Geotour, přišel opět se speciální akcí pro kobylkáře. Ať už minulé nebo budoucí, prostě pro ty, co toto čtou. :) Zdeněk Kukal, šéf zmíněné cestovky, náš závod osobně jel a my zase jeli jeho Kololodní zájezd (dokonce vícekrát) a tak vzájemně víme, že jsme podobný krevní skupiny. Takže letos nás podpořil finančně a poslal taky balík dárků, které dáme do cen. A dneska přišel navíc s tím (tipnul bych si, že po sklence dobrého vína z Dalmácie – že by Plavac mali? :)), že všem, co se při objednání zájezdu prokáží heslem “Kobylky” (v přihlášce jej napište k „Máte nějaká zvláštní přání?“), dá na ten zájezd slevu 2000,-. Nabídka to asi nebude moc trvanlivá, protože má vesměs vyprodáno, navíc je platná jen pro 2 termíny Kololodi (K5 a K13) a 1 termín Lodilodi (L1).
Osobně známe Kololodi, tj. ježdění zejména po ostrovech Jadranu na kolech, což může být slušná makačka, ale taky relax, záleží, jak to kdo pojme. Každopádně, jezdí se i hodně v terénu a s mapou, což by se dalo pojmout i jako trénink na náš závod, protože oba zmíněné termíny jsou před naším 12. ročníkem Kobylek. Lodiloď neznáme, ale podle propozic, ale hlavně díky tomu, že jsou také opřeny o Jadran a skvělý zázemí najmutých lodí a místních posádek, bude to určitě pecka věc!
Takže neváhejte a hlaste se, bude to rychle pryč, ať pak jen smutně nekoukáte na ty dárkový předměty, který si odnesou soupeři. :)

Trénink nebo relaxace na Jadranu? S Kobylkami výhodněji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..