Trpělivost růže přináší .. nebo taky místo ve startovce! V pátek 31. března je poslední den na rozeznání plateb od registrovaných zájemců o letošní Ztracené kobylky. Ti, jejichž platba nebude do půlnoci posledního března rozeznána, budou nemilosrdně smazáni ze startovky a hned prvního 1. začnou jejich místa obsazovat náhradníci.
Taková jsou pravidla, všichni o nich vědí od začátku. Takové jsou ale i zákonitosti v přírodě. Kdo v divočině příliš dlouho váhá, bývá sežrán. Na slabší kusy číhají v křoví hyeny a když vycítí svoji šanci, vrhnou se na kořist. V našem případě v křoví, tedy mezi náhradníky, čeká 35 hyen. A co je horší, k 25. březnu 12:00 se savanou potuluje neuvěřitelných 86 dvojic, co s platbou za registraci na Kobylky váhá už 2 měsíce. Podle aktuálního stavu to teda vypadá, že se hyeny přežerou a ještě zbude dost flákoty na nějaký mrchy, o kterých ještě ani nevíme. Ale stále je skoro týden, online platby jsou rychlé a storno podmínky (viz naše Propozice) přívětivé. Garantují vrácení celé částky, pokud se odhlásíte do 27. května. Takže na váhání je ještě času dost, lze provozovat i ve startovce. :)
Od prvního dubna je pak už na platbu po registraci pouhých sedm dní, pokud k ní nedojde, budou nezaplacené sloty systematicky likvidovány. Proč to děláme? Chováme se přesně podle našich zkušeností, ale také v souladu s přírodou. Váhající blokují místo těm, co by s jistotou rádi jeli. Dokáží váhat i do posledního týdne, načež se rozhodnou nejet. Ale to už se jen málokdo mimo startovku rozhodne změnit plány, tedy paradoxně zůstane slot volný. Myslím, že v přírodě je to ještě daleko tvrdší, tam tolik času na rozhodování není, kdo chce přežít, musí být akční.
Takže ještě jednou vyzývám všechny registrované bez záznamu o platbě, uhraďte včas registrační poplatek. Ppřesné instrukce a odkaz na QR kód najdete v e-mailu, co potvrzuje registraci. Nechte hyeny hlady nebo je aspoň nenechte přežírat, to není zdravý! Případně se ozvěte, pokud jste platili a ve startovce o tom záznam nemáte, kobylkopárovač plateb rozezná jen platby zadané správně a na ruční dopárování fakt moc spoléhat nejde. Tak ať někdo nezařve neprávem! :)

Hyení hostina už za týden!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..