Dnešní den byl ve znamení osvěžení startovní listiny. Unavení přihlášení účastníci, co za 2 měsíce nenašli sílu potvrdit svůj zájem o letošní Kobylky platbou, byli přesunuti mezi náhradníky a na jejich místa se vrhli čerství náhradníci.
Nakonec se dnes takto obnovilo 9 startovních slotů, 77 týmů si svůj startovní slot obhájilo platbou tento týden. Protože jsme narazili na technické problémy, automat na krmení hyen nenastartoval, provedl jsem akci ručně. Rozebírání volných slotů pak trvalo necelé 2 hodiny. Někteří nováčci ve startovce ihned zaplatili, jiní mají nyní na platbu 7 dní. Aktuálně je ve startovní listině 13 týmů, co ještě nezaplatilo, takže zřejmě ještě nějaké krmení pro čekající hyeny bude, ale už ho nebude nikdy tolik najednou. Ale jak víme z historie, kdo k nám opravdu chce přijet, svoje místo si dokáže vyčekat a vybojovat. Každopádně mooooooc děkujeme za vás zájem o náš závod! Pro všechny pořadatele je to neuvěřitelná energie, kterou pro přípravu akce potřebujeme. :)
Nebo si lze startovní slot zaplatit. :) Ve startovce máme 1 slot rezervovaný pro sponzory a dle našich sponzorských podmínek na něj lze dosáhnout podporou ve výši 10 000,- To už dneska přeci nejsou žádný peníze! :)
Končím tímto seriál o hyenách, příště zase o něčem jiném. Třeba o kobylkovýrobcích, z nich některé už čekáme cca do 2 týdnů.

Devět hyen se dnes nažralo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..