Venku je tak, že Velikonoce podávaj stížnost u Míkový, YRny, Krakonoše i Pánaboha najednou, že konkurenční Vánoce měly opět letnější počasí, ale obávám se, že to budeme prostě muset přebejt. Respektive jezdit na kole trochu líp voblečený, protože jinak na Kobylky nenatrénujete.
Ale protože tohle už známe, víme, že je to ideální doba na přípravu “materiálu”, který se nekazí a je možné ho teda naskladnit dopředu. Takže dneska se můžeme pochlubit letošníma trikama a taky vodvírákama, co sou klíčenky. Ve výrobě jsou už i bidony a stále ještě uvažujeme o panácích, tam ale trošku drhneme, protože pískování na malé sklo se nějak nikomu nechce dělat nebo nechce dělat za málo peněz. Každopádně stav, kdy máme ve startovce 191 zaplacených dvojic, nám umožňuje tyhle výrobní akce podnikat, aniž bysme do toho museli investovat ze svého. Díky za to, milé Kobylky! :)
Příští týden, teda jestli to výše zmínění řiditelé počasí úplně nezvořou, vyrazíme na první velké najíždění kontrol v terénech okolí Jinolic. Paralelně začínáme řešit i omezení, která nám přinese překryv mapy s CHKO Český ráj, abychom se chovali odpovědně a udržitelně. Natož abysme pak nemuseli utrácet startovný za pokuty, protože si myslíme, že je lepší za to koupit něco do cen nebo přenejhorším něco k pití nebo jídlu. Pokud to s tím počasím příští týden vyjde, příští post bude právě o tom. Pokud ne, čekejte spíš fotky bidonů. Každopádně informačně vás určitě oblažíme, nebojte! :)
Užijte si krásný Velikonoce a trénujte! Pokud ne v terénu, tak aspoň u mapy! Kobylky jsou tu za 2 měsíce! :)

Trika a vodvíráky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..