Chce se mi do toho každý rok méně, ale protože vím, že to svoje čtenáře má, nakonec se do toho vždycky dokopu. O co jde? O kumulativní statistiky našich účastníků na Kobylkách. Prostě podkladový materiál pro Bosáka, aby měl o čem mluvit, až bude jednou z Kobylek přímej přenos! :)
Za těch 11 let, co už letní Kobylky děláme, máme poměrně slušnej balík dat. Bohužel dat, co se s nimi nepracuje úplně hezky, protože ve startovce nemáme ani ověřené identity, ani stejná jména každý rok. Ale co už, něco z toho uvařit jde, i když to má svoji vnitřní chybovost, danou kvalitou datových podkladů. A když už se v tom hrabu, každej rok něco opravím. Letos třeba Jindru Dohnalovou Vostrou, co se během let registrovala někdy jen jako Vostrá, jindy jako Dohnalová a pak někdy použila příjmení obě. Jako fajn, protože ji známe a máme ji rádi, doladil jsem to. Mimochodem, na kobylky za těch 11 let přijelo něco přes 1300 lidí a to už je slušnej balík!
Co víme jistě je to, že se 11 věrným podařilo přijet i loni, tedy máme i nadále 11 účastníků, co se účastnili vždycky. A nebuďme slušní, řekněme si ta jména, zaslouží si to! :)

V detailních statistikách najdete ale i to, že máme dalších 18 účastníků, co u nás byli 10. Děkujeme, jsme rádi, že jezdíte opakovaně a jste zdravým jádrem naší akce!
V těch samých statistikách se snažím spočítat i nejúspěšnější účastníky podle pořadí. V podstatě celou dobu, co tyto statistiky počítám, je v čele Vašek Kroupa. Díky bezprecedentnímu propadu Saši Kotačky v loňském roce si svoje první místo dokonce upevnil a před druhým Martinem Sajalem má náskok 67 bodů. Troufám si říct, že to bude stačit na to, aby svoje vedení udržel i po letošku. I když, výše zmíněný Saša je důkazem toho, že jeden provařenej ročník v kombinaci s pravidelnou účastí špičky tabulky, může znamenat propad i o tři místa – v jeho případě z 2. až na 5.! Uvidíme, co předvede letos, ale stoupání v pořadí jde nahoře v tabulce těžko. I když … velký postup v horních patrech tabulky předvedli loni třeba Kamil Koprnický nebo Iveta Pachmanová, takže jako když se chce, jde to! :)
No nic, proberte se tím … a hlavně mi nepište, že je tam něco špatně! :) Protože předělávat to, je na hodiny, který nemám. O víkendu se stěhujeme do svého bytu po rekonstrukci, takže buďte rádi za to, co máte! :)

Bosák by měl radost!

2 komentáře u „Bosák by měl radost!

    • 17.5.2023 (10.27)
      Trvalý odkaz

      Sakraaaa :) Zrovna Ty! Někdy to předělám, ale nebude to zřejmě před Kobylkama.

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..