Jsme rádi, že můžeme zmigrovat naši Kobylkoaplikace do datacentra našeho dlouholetého sponzora Algotechu. Od neděle 19:00 do úterý 16.5. budou odstaveny registrace (i náhradníků), editace týmů a také nebude viditelná startovní listina.
Nebojte, nebalíme kufry a nejedeme i se startovkou a penězma na Kanáry! :) Podpora předchozího sponzora, který nám poskytoval prostředí pro provoz výše zmíněné aplikace skončila a tak jsme se domluvili s Františkem Zemanem a už pár dní připravujeme migraci do jeho Algotech Cloudu. Honza s Jaromírem připravili prostředí, zmigrují data, otestují a pokud vše pojede, přehodím DNS záznamy do nového virtuálního prostoru. Ano, Kobylky žijí i na internetu a to poměrně komplikovaný život! :)
Ale nemusíte se tím trápit, to je naše starost, abyste mohli editovat svoje týmy, registrovat se do závodu nebo aspoň mezi náhradníky. Aktuálně jsme zase plní, tedy na nové místo přenášíme 200 dvojic.
Mimochodem, výše zmíněný František Zeman vydal svoje první album Otevřená srdce, viz jeho web. Tak se zkuste zaposlouchat do jeho písní a těšte se, hraje u nás v pátek 9. června! :)

Migrace Kobylkoaplikace na Algotech Cloud

1 komentář u „Migrace Kobylkoaplikace na Algotech Cloud

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..