Že nás sledujete průběžně tady na webu, na facebooku a instagramu, dokonce k nám jezdíte na závody a máte teda pocit, že o nás víte vše? Zřejmě ne, když se takhle blbě ptám! :)
Jsou tu totiž i tištěná média! A některá z nich s velmi přiléhavou tematikou k našemu závodění, co je ve výsledku spíše specifická forma turistiky – cyklo-turistiky. A tak jsme se už v zimě domluvili se šéfredaktorkou časopisu Cykloturistika Slávkou Chrpovou, že se mnou udělá rozhovor. Tedy nejen ten, na střídačku proběhly u nás na webu a u nich v časopise soutěže, které propagovaly jeden druhého. Ale to vy, všímaví, dobře víte, že? :) Co ale možná nevíte, že před týdnem vyšlo letošní třetí číslo časopisu Cykloturistika a že ten rozhovor je k přečtení právě tam. A že jsem se rozepsal o věcech, co ještě nikdy nee!
Máme jej samozřejmě k dispozici, jak v tištěné, tak elektronické formě, ale ve vší úctě k tištěnému médiu, jeho obsah zveřejníme až v červenci! Takže, kdo nechce čekat, objednejte si tištěnou nebo elektronickou verzi tohoto čísla a nalistujte strany 78-91, kde jsem zpovídán. Do odpovědí jsem vrazil část Velikonoc, tak to snad nebylo k ničemu. A pro pro zvláště pečlivé čtenáře tu mám malinkou soutěž. Kdo sem pod tento článek, napíše jako první, jaké budou mít letošní podzimní Kobylky téma, vyhrává 2 kobylkoštamprlata.
Tak se snažte, čtenáři! :)

Co ještě nevíte o Kobylkách?

6 komentářů u „Co ještě nevíte o Kobylkách?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..