Květen se votočil do svý druhý půlky a konečně nás trošku zahřál a dneska poslal i pořádné letní buřiny. To by mohlo znamenat, a taky znamená, že se Kobylky fakt už blížej! A to tak, že už brzo se z nich nepůjde odhlásit, aniž by vás to stálo nějakou kačku na storno poplatku.
Ano, čím blíže jsme našim letním Kobylkám, tím více se pro vás – účastníky, ale i pro nás – pořadatele, z akce nedá vycouvat. Respektive dá, ale s nějakou ztrátou. Ve vašem případě je to ještě sranda, v našem by to byl průser obludných rozměrů, ale o tom tu teď psát nechci, protože něco takového neplánujeme. U vás se ale občas někdo se zaječími úmysly vyskytne, a víme, že to v podstatě většinou nechcete, ale jak se akce blíží, hůře se nám volné sloty nahrazují novými účastníky a pak přijdou i okamžiky, kdy už do toho hučíme nevratně ekonomicky, takže se tím storno poplatkem jistíme. Konkrétně to všechno píšeme v Propozicích, tady to jen zopakuju. Takže, kdo se odhlásí do soboty 27. května včetně, tomu vracíme celý registrační poplatek – vyvázne z toho teda bez ztráty peněz. Odhlášeným mezi 28. květnem a 3. červnem vrátíme zaplacené startovné ponížené o 500 Kč a těm, co se odhlásí později (nebo se neodhlásí vůbec a nepřijedou), ze startovného nevracíme nic.
Je to všechno šance pro náhradníky, které stále ještě oslovujeme plakátováním (dnes jsme pokryli Vysoké nad Jizerou). Aktuálně máme takových na seznamu 44, ale z nich je jich jistě více jak 10 již ve startovce (jen se z náhradníků neodmazali) a podle mě nejméně tak dalších 10 už má jiné plány – jedou třeba na Líbeznické bludičky. Takže vona to zase taková tlačenice v závěru nebude. A věřím, že volná místa po těch, co se zcela jistě ještě bohužel odhlásí (tak to je každý rok), zaplní nejtrpělivější nebo nejčerstvější náhradníci. Jejich sezóna právě nastává, stačí číhat! :)

Poslední dny na možnost couvnout bez ztráty peněz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..