Neděle po Kobylkách je už taková. Dopoledne zabalit ten náš “cirkus”, rozloučit se s kamarády, poplatit účty, přejet zpátky domů (raději nepočítat počet zívnutí cestou), tam vše vyložit a pak udělat první shrnutí naší akce roku. To vše s fyzickou energií na nule, ale tou emoční na maximu!
Ještě jednou děkuji všem, kteří jste za námi dorazili na nové místo a v počtu 176 dvojic absolvovali náš orientační závod nebo si užili i večerní akce. Podle reakcí po závodě a během včerejšího večírku se zdá, že jste byli spokojení. Ale budeme samozřejmě rádi, když nám to dáte písemně :) a samozřejmě nebudeme odmítat ani kritiku, protože i ta nás může posunovat vpřed. Takže prosíme, vyplňte nám náš dotazníček, nemělo by vám to zabrat víc jak 3 minuty. Kdo by se chtěl rozepsat více, tomu samozřejmě jeho pohled na letošní Kobylky přetiskneme, tak hurá na to! Výsledky jsme dávali na web už včera večer, stejně jako odkaz na záznam vašich postupů. Už je tam hrnete, ale jistě jich ještě hromada přibude. Letošní ročník byl opravdu těžký nejen fyzicky, ale hlavně na strategii. Jsme tedy zvědaví, jakou jste kdo volil. Na postup již legendárních Kamila a Dana jsme valili bulvy už včera večer!
Velký a upřímný dík chci poslat všem našim sponzorům, zvláště těm, co si naši akci nenechali ujít a zažili na vlastní kůži, čemu pomáhají na svět. Při děkování nesmím zapomenout na pracovníky rekreačního areálu Eden, kteří si Kobylky vmáčkli do náročného řetězu škol v přírodě a myslím, že se s námi popasovali na výbornou! Rozhodně bych se nebál zde Kobylky zopakovat.
Během příštích dnů budeme sdílet další a další fotky, dnes zatím jen první ochutnávka. Nějaké větší hodnocení s odstupem, ale také potom, co se vyjádříte vy, sepíšu za týden nebo dva. Už teď vím, že jsme nebyli bezchybní, ale také vím, že jsme do organizace dali maximum možného. Jsme unavení, ale šťastní. A to, že jsme dnes při pozávodní rozpravě mluvili o podzimních Vlekařských kobylkách (velmi pravděpodobně v termínu 14.10.) a o Kobylkách 2024 (předběžně o víkendu 14.-16. června), svědčí o tom, že jste nám předali dostatek energie na další pokračování našeho – vašeho Kobylčího příběhu. Děkujeme ještě jednou a těšíme se na to už teď! :)

Dvanácté kobylky za námi

5 komentářů u „Dvanácté kobylky za námi

  • Pingback:Ohlédnutí za 12. ročníkem | MTBO Ztracené kobylky

  • 13.6.2023 (11.09)
    Trvalý odkaz

    Děkujeme všem nadšencům z party Kobylek za opět skvělou a nezapomenutelnou akci.
    Tom a Petr – Kožíšci Boys

    Reagovat
    • 13.6.2023 (21.56)
      Trvalý odkaz

      Jsme moc rádi, že si to s námi pravidelně užíváte! Už teď sbíráme síly na menší podzimní akci a uvažujeme už i o té letní velké v roce 2024! :)

      Reagovat
  • 12.6.2023 (14.32)
    Trvalý odkaz

    Holky a Kluci z KOBYLEK,
    jako vždy super akce. Parádní lokace a organizace.
    Snad ukecám Stelču i na příští ročník:-)
    Díky moc,
    Pavel

    Reagovat
    • 12.6.2023 (20.03)
      Trvalý odkaz

      Obdivuju, že ji opakovaně ukecáš, bylo vidět, že jste si pěkně mákli! Tábor každý nedal! Snad ji to i trošku baví nebo možná každý rok i více! :)

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..