Někdy se může zdát, že mlčíme delší dobu, než by bylo zdrávo. Někdy to může být tím, že nic zajímavého neděláme, ale ne tak tentokrát! Jen se to nehodilo propíchnout před tím, než nastane něco jiného. Tím informačním špuntem byla svatba. A ne jen tak nějaká ledajaká, ale svatba našich dvou organizátorů – Hanky a Vlasty!
V sobotu 9. září jsme se tak skoro kompletní organizační tým vydali do Čikova, malé vísky na Českomoravské vrchovině (oblast Horácko), abychom společně oslavili tuhle megaudálost. Jenomže na kobylkosvatby se nejezdí s porcelánovým sousoším jelenů v říji, bylo třeba pro Vlastika a Hanku něco pořádnýho vymyslet! A to se i stalo, připravili jsme jim zkoušku z dovedností organizátorů orientačních závodů, která měla nakonec celkem 5 částí a zlatým hřebem byla určitě pokládka lampiónů do mapy, kterou hráli živí herci. Na mapě, rozuměj na parketu, jsme tak mohli vidět třeba roh oplocenky, významný strom, lávku přes potok, vývrat, borový háj, psí boudu, větrný mlýn, zbloudilého lyžaře nebo posed. :) Novomanželé všechny úkoly zvládli, pobavili sebe i ostatní a tak si zasloužili odměnu. Tou byly připravený set k novému závodu, o kterém už pár let mluví a chtěli by jej udělat právě v Čikově. Myslíme si, že připravená grafika (včetně plakátu s termínem konání závodu, diplomu, kartičky a pořadatelských triček), panáků a zaregistrované domény by závod už mohla konečně přiblížit realizaci! :) Těšme se proto společně na Čikovskou čivavu, možná už příští podzim! :)
Dalším darem, co byl ale trošku danajský, bylo právo vybrat téma na letní Kobylky 2024 s tím, že k výběru muselo dojít do půlnoci svatebního dne. V době předávky daru, tedy kolem sedmé večer, jsem viděl, že tenhle dar může skončit nenaplněn, protože svatební zábava v moravském pojetí byla velice živá a když byla kolonka s tématem prázdná ještě ve 23:45, měl jsem za to, že nás budou opět čekat nějaké volby. Jenže! Novomanželé nás napínali a těsně před půlnocí téma vyplnili! Takže letos dáváme demokracii pauzu a vy začněte pomalu studovat pohádku Lotrando a Zubejda! Už teď se těším, až budete přijíždět do kempu a z aut budou znít hity jako “Nám se stalo něco překrásného” nebo “Pod dubem” nebo až si večer společně zatancujeme “Dupáka”. Bodejť ne, když se Hance a Vlastovi “stalo něco překrásného” a my jim ještě jednou z celého velkého kobylkového srdce přejeme, aby žili i dál krásný život! :)
Jak je vidno, kobylkovali jsme v poslední době sice potichu, ale o to významněji, hlavně pro období další. Teď se budeme muset zase vrátit k tomu, co nás čeká už za měsíc, tedy Vlekařským kobylkám. Ano, i když je dnes venku červenec, za měsíc bude říjen. Tak tedy, kdo váhá, zaregistrujte se, ještě pár míst máme! A díky jednomu “lyžařskému” zlepšováku na svatbě máme i další nápad, jak závod zpestříme! :)

Svatba, nový závod a téma na Kobylky 2024!

2 komentáře u „Svatba, nový závod a téma na Kobylky 2024!

  • 13.9.2023 (20.59)
    Trvalý odkaz

    Super téma Kobylek 2024! parádní výběr! To se svatebčanům povedlo!
    Fakt se ale bude přesouvat termín ze 2. na 3. červnový víkend? Kdyby to mohlo být standardně, bylo by to ještě lepší:)
    bloudění a nacházení zdar!

    Reagovat
    • 14.9.2023 (8.49)
      Trvalý odkaz

      Ano, to téma je naprosto totálně super. Nápady na prolnutí do závodu se jen hrnou! :)
      Termín je opravu o něco málo posunutej, ale je to dáno tím, že v Kempu Svatá Kateřina mají 2. červnový víkend jinou akci. A věřte mi, ten kemp vás všechny dostane, tam stojí za to dojet o týden pozdějc!

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..