Byli jsme teď pár týdnů potichu, ale to neznamená, že se nic kolem Kobylek neděje. Teda jako i my jsme měli jarňáky, na blátě, samozřejmě, ale i tak jsme v přípravách našeho závodu o něco pokročili. Únor nám totiž ukázal svoji dubnovou tvář a to se pak člověk zamyslí, jestli do června všechno stihnem! :)
Takže, stanovili jsme s Vlastou mapový prostor a poptali od Mapy.cz výřez. Mapy Seznamu zkoušíme po dlouhých letech, ale myslíme si, že budou našim účastníkům blízké, protože jsou vlastně takovým nejběžnějším standardem. Letos chceme mít podrobnější měřítko, ideálně 1:40 000 a použijeme Zoom 14, který by měl zobrazit o potřebné detaily, které na mapě jsou. Mapový výřez potřebujeme mít finální do našich jarních najíždění, které plánujeme na duben a květen, tedy budeme moct pomalu začít, když to tak venku vidíme. :) No … spíše si teda myslíme, že nás březen ještě řádně zchladí a duben bude podobnej, ale kdo ví …
Dále probíhají ještě nějaké námluvy se sponzory, aneb na to není nikdy brzo ani pozdě. Ale protože máme taky nějaké tiskové uzávěrky, hlavně na plakáty, chceme mít všechny po kupě do konce března. Protože pak v dubnu budeme plakáty vylepovat při najíždění, abysme nalákali nějaký místní borce. Že máme plno? No … přemýšlíme, jak to udělat, abysme jim dali šanci … Startovka se sice na konci března tradičně pročistí, protože končí možnost pobývat v ní bez potvrzení platbou (aktuálně je v bezpečí 83 týmů, 127 ještě s platbou váhá) a nepředpokládám, že opuštěných slotů bude jen 7, kolik máme aktuálně náhradníků, ale stejně si myslím, že volných míst může být málo. Takže by mohlo vzniknout něco jako volná místa pro lidi z výřezu mapy, k čemuž bychom právě plakáty mohly zapojit. No uvidíme, každopádně letos bych rád, kdybychom se ke chtěné dvoustovce týmů na startu dostali.
Začali jsme také řešit naše kobylkovýrobky. Letos to budou jen “měkkouši”, teda aspoň to tak zatím vypadá. Tradiční trička, velmi pravděpodobně žlutá (já vím, že už byla, ale kdo si pamatuje ročník 2016!) poptáme ještě tento víkend, ponožky (ty ještě nikdy nebyly!) jsem už poptal. A protože máme mezi sponzory opět i Cewe, budeme vyrábět i tradiční hrnky. Na hrncích i na tričkách bude určitě velbloud (jakožto motiv letošního tématu), ponožky budou kobylkové-obecné. Mimochodem, na rukáv trička se dostane určitě logo firmy Algotech, která nám aktuálně přispívá nejvyšší částkou. Děkujeme opět a zase všem, co náš závod podporují!
Dále máme rozpracovaný tematický kvíz, co budete někde na trati řešit a také tematické hlášky, kterými tradičně vyzdobíme areál. Letošní téma je opravdu syté a zábavné, tedy se opravdu máte na co těšit! Mimochodem, část organizátorů má už i tematické vyzvánění! :)
Tolik ze zpravodajství pro dnešek, Káťa naproti mě připravuje návrh trika, tak jí do toho jdu kýblovat. To je totiž to jediný, co já s grafikou umím. :)

Únorové přípravy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..