Váš zájem o naše/vaše Kobylky byl zase obrovský, dnes v 11:07 jsme naplnili rozšířenou kapacitu našeho závodu. “Volejte sláva a tři dni se radujte!”, řekl by Sultán Solimán v pohádce Lotrando a Zubejda, co nám letošní Kobylky vylepší.
Takže my opravdu moc děkujeme, že jste zase v tak velkých stádech přišli a dali nám tolik potřebnou energii a 57 dvojic už i finance! I když už jsme s přípravami začali, to hlavní je teprve před námi a kdo někdy něco pořádal, ví, že s 210 dvojicemi ve startovce a 2 náhradníky vedle ní, jde práce vod ruky vo dost než když se klepete strachy, že nejvíc bude na akci pořadatelů. Jste skvělí, nás to strašně těší a slibujeme, že si zase máknem, abyste byli všichni spokojený!
Na rozebrání startovky jste potřebovali něco málo přes 59 hodin. Teda trošku kecám, protože už od pátečního večera jely osobní předregistrace a setkání se všemi, co jsme potkali byla fakt skvělá. Máme také vyhodnocenou soutěž o 13 dvojic kobylkopanáčků pro 13 nejrychlejších registrantů (gratulujeme!), co i zaplatili. Ve startovní listině jsou označeni zelenou hvězdičkou, níže je výpis soutěžního logu z kobylkoaplikace. Mimochodem, ta si vzala v neděli na skoro 6 hodin volno (odpoledne se nešlo registrovat – paradoxně proto, že došly mapníky), tak se ještě jednou omlouváme všem, co naráželi na chybu při snaze vyplnit formulář.
Sledujte nás dále, budeme opět průběžně informovat o našich přípravách a třeba vás u toho i trošku pobavíme nebo to aspoň zkusíme. Proto tu jsme, přece! :) Mimochodem, fakt jsme se pobavili u některých názvů týmů, zvláště těch tematických, příklady: “Kaše dobrá, chci nášup”, “Halí, Belí, Zelí” nebo “Hálí a Belí”. Kdo se chce ještě vyřádit a název týmu změnit nebo bude měnit spolujezdce, může – v potvrzení registrace jste obdrželi odkaz, pomocí něhož můžeme editaci provést.

Volejte sláva a tři dny se radujte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..