Jak jste si užili Velikonoce? Doufám, že vám zbyl také čas na trénink na kole, protože i přes písek ze Sahary a občas i silnější vítr, počasí do lesů a polí úplně vyzývalo. S několika pořadateli a kamarády jsme zavítali do kraje Blanických rytířů a moc jsme si to užili a z poloviny i na kolech. A pověsili jsme také první plakáty, samozřejmě! :)
Přesto, že byly dny volna, startovka Kobylek nezahálela. Jak jsem psal před týdnem, zrovna na tyto svátky vyšlo rušení týmů zaregistrovaných v lednu, které dosud nepotvrdili účast platbou. Z historie víme, že je naprosto přirozené, že nějaké týmy nakonec nepřijedou a tak prostě účast platbou nepotvrdí. Mimochodem, kdo má zaplaceno a odhlásí se do 31. května, tomu vrátíme celou částku zpět.
Jak je zvykem v životě, ale i na našich závodech, ne všechno se podaří včas a bez chyby. Takže platby nám dotékaly ještě dnes, tj. 2. dubna. A to spolu s faktem, že některé platby nebyly rozpoznány naším automatem znamenalo (a já to těsně před Valikonocema ani o nich ručně všechno dopárovat nezvládal), že jsme včera večer přesunuli mezi náhradníky 27 týmů, ale mělo to být jen 24. Hned dneska ráno jsme opravili ty párovací chyby, pár týmů se zaregistrovalo znovu a přišly i nějaké nové Kobylky, zřejmě z oslovených náhradníků. Takže aktuálně máme ve startovce 193 týmů (z toho 6 nezaplacených) – tedy je k dispozici 17 volných startovních slotů.
Mimochodem, opravdu uvažuju, že změníme systém, kdy je VS platby stejný jako telefonní číslo. Řádově desítky týmů registruje někdo skupinově a uvádí tam svoje telefonní číslo, tedy pak ten VS nemůže být automaticky dohledán a platba propsána do startovky. Asi to bude trochu bolet, ale bylo by to přesnější a méně náchylné na chyby výše zmíněné.
Obměna startovky na konci března proběhla cca jako obvykle a rozvěšené plakáty, hlavně v regionu konání, budou mít tedy smysl. První najíždění máme v plánu na polovinu dubna, tak snad nám počasí vydrží!

Vymlácená startovka, aneb Velikonoce po Kobylkovsku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..