V závislosti na tom, jak moc jste dítě nebo věřící, vám už Velikonoce začaly nebo se jen blíží. Každopádně tento největší křesťanský svátek v roce bude mít zásadní vliv na startovku Kobylek, uplatní na ně totiž svoje pohanské zvyky – omladí ji! Takový hezký český mix, dalo by se říct. :)
Posledního března totiž vyprší jedna zásadní lhůta – lhůta na potvrzení registrace na Kobylkách platbou. Posledního března je na Velikonoční neděli. Předchází jí Velký pátek, což je taky svátek. Ve čtvrtek má spousta lidí dovolenou a jsou už někde s dětma na prázdninách, takže si myslím, že z aktuálních 51 nezaplacených týmů jich většina 1. dubna vypadne ze startovky, protože na nějakou platbu už prostě nedojde. Přes všechna upozornění, co jsme posílali.
Je to sice kruté, ale spravedlivé. Je to součást pravidel a prosím nezlobte se na nás, že to tak děláme a nepište nevolejte nám, že vás máme vrátit zpět. To můžete udělat sami, pokud chcete, ale vězte, že od dubna již běží standardní režim, kdy je třeba registrace potvrdit platbou do 7 dní, jinak zase ze startovky vypadnete. Mimochodem, pokud se pak přesto odhlásíte, vracíme celou částku až do 31. května zpět, viz propozice.
Šanci tak dostávají náhradníci a nově příchozí. A my se na ně připravujeme udeřit jak plakáty, které už o víkendu začneme vylepovat, tak i nějakou reklamní kampaní, co zase vyvěsíme na ksichtoknize. Víme dobře, že udržet závod živý není samo sebou, že je naprosto přirozené, že nám účastníci z různých důvodů odpadají.
Takže, kdo nechce být omlazen, má posledních pár dní na platbu! Věříme, že skuteční zájemci toto neminou a držíme jim moc palce, aby to v klidu stihli. A zároveň se těšíme na prvokobylky, které se zatím někde v klidu pasou na louce a nevědí o nás. :)

Velikonoce omladí startovku Kobylek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..