Letní počasí udeřilo, cyklistů všude, že nebylo vidět na cestu do Jablonce, kam jsme jeli něco důležitého zařizovat. Ale to je moc dobře a snad, i když se to určitě nějak teplotně normalizuje, bude už cyklisticky přívětivo. Hlavně, když budeme najíždět letošní kobylkoterény.
A když už budeme jezdit v okolí Lesa Království a plakátovat tam, napadla nás jedna taková propagační konina. :) To plakátování máme totiž schopnost udělat jen na velmi omezeném prostoru a vzhledem k tomu, že k nám jezdíte z celé republiky, mohli byste pomoct. A protože víme, že žádná reklama není zadarmo, rozhodli jsme se do této investovat 1 500 Kč. A to tak, že za každý náš dobře a legálně umístěný plakát (na cyklisticky atraktivním místě – například v cykloservisu nebo v cyklisty navštěvované občerstvovně, ideálně do 100 km od Kempu Svatá Kateřina), který nafotíte a pošlete nám jeho GPS souřadnice, vám přidělíme kredit 100 Kč, který si pak vyberete v kobylkověcech. A kdybyste k nám nakrásně nepřijeli, pošleme vám je, nebojte! Akce je platná do vyčerpání kreditu 1 500 Kč nebo do 18. května, podle toho, co nastane dříve.
Tak co, půjdete do toho? Uvidíme, je to prostě takovej pokus. Volnejch míst ještě 17 máme, takže to zvaní nebude do plnejch. :) Jo, Velo Fiala je pokrytej! A Sklenařice voblepím zítra, tedy jestli mě cyklisti v kraťasech nechaj přejít silnici, abych dal plakát na náš stoletej jasan. :)

Kobylkověci za plakát

2 komentáře u „Kobylkověci za plakát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..