Před naším pražským bytem, ale i na chalupě ve Sklenařicích se to poslední dobou jen hemží špióny. Snaží se zjistit, kdy spustíme registrace na letošní devátý ročník našeho orientačního závodu na kolech. Vědí, že se tu vyplatí slídit už začátkem roku, protože ten náš “kobylkocirkus” spouštíme ve velkém předstihu, aby bylo dost času všechno vyladit. Jenomže … dneska ráno jsme nikým nesledováni opustili dům výjezdem z podzemní garáže a vyrazili nezvyklým směrem, do Teplic. To nikdo nečekal! :)
Co v Teplicích? No, máme tu přece naši teplickou organizačně-členskou sekci! Honza a Světla už dlouho volali po tom, aby se některá z našich gastronomicky vyhlášených schůzí konala právě u nich. A protože jsme dlouho pohodlně odolávali, zavítali jsme k nim dnes na schůzi nejschůzovatější, na tu hned první! A aby toho nebylo málo, hned po nezbytné prezenci účastníků (a že se z našeho nadupaného patnáctičlenného organizačního týmu pro rok 2020 účastnilo celých 12 lidí!) jsme spustili registrace! To jsme ještě na žádné první schůzi neudělali. Zbytek schůze totiž budeme koukat na web a čekat, jestli se nám někdo v sobotu odpoledne, v tom zimním nečase, upíše. A to se vyplatí, protože bodů na projednání máme dost a je potřeba to něčím zpestřit!
Co Vás teda letos čeká? No … tak předně, při registraci je naším dobrým zvykem Vám nabídnout startovní číslo dle Vašeho přání, tedy vybírejte, dokud je to “Vaše” volné, protože změny už pak neděláme. Platí, že čím vyšší číslo si vezmete, tím blíže jedenácté a dál desáté dopolední hodině budete startovat. Letos pouštíme startovní čísla až do 200 a jakmile se obsadí, už opravdu nebudeme přidávat. Ze zkušenosti víme, že se Vás těsně před závodem 10 % odhlásí nebo nepřijede a uvolněná čísla pak už nikdo neobsadí, protože zhrzen jede na jinou akci. Jedeme zase do Mladotic, ale to neznamená, že budete mít kontroly na stejných místech, co v posledních letech. S Vlastou to už máme vymyšlený “od stolu” a na jaře to doladíme tak, abyste zase řehtali blahem. A třeba letos položíme všechny kontroly na místa přesně podle mapy, co myslíte? :) Určitě zase budou ztracené kontroly, které na mapě nebudou a budete muset podle indícií vykoumat, kde jsme je zašantročili. A celý závod zase šmrncneme tématem, aby se všichni dobře pobavili a chrti neměli plánování strategie tak jednoduché. Téma Návštěvníků už od podzimu doslova žereme a máme plné hlavy nápadů, co by se s ním dalo na Kobylkách udělat. Na schůzi dneska snad něco poškrtáme a začneme směřovat k těm realizovatelným. I když … možné je všechno, ne? :) Sáňky v létě, registrace na cykloorienťák v zimě, kufr likvidátor na kartičky, zabuggovanej CML co počítá výsledky, Dáda bez, amarouny k obědu (aneb konečně něco pořádného), kontrola uprostřed vysušeného rybníka, sešit plný vzorců na přesun kontinentů a dvojic v prostoru, oko 1-3 u kobylkokomisařů … co vy víte, co všechno Vás 13. června čeká! Něco už píšeme v propozicích, něco zůstane utajeno. Ale kdo se bojí, nesmí na Kobylky, takže … kdo se hlásí na naši Expedici Adam 84?

Hovoří CML! Registrace možná!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..