Příroda se letos opravdu zbláznila, je začátek dubna a všechno kvete jako protržený! Do rozpučení šeříků chybí možná jen pár hodin, takže se dá říct, že nás jejich krása a vůně osvěží o měsíc dříve než obvykle. Ještě bláznivější to je se startovní listinou našeho závodu. Plní se tak rychle, že jsme dosáhli padesáti přihlášených dvojic o skoro 2 měsíce dříve než loni. A to se stále ještě nepřihlásila spousta borců a borkyň, kteří náš závod absolvovali v předcházejících ročnících. Opravdu jsme moc rádi za váš zájem a budeme dělat vše pro to, abychom vás nezklamali! Třeba hned zítra opět vyrážíme na trať a začneme pomalu uzavírat rozmístění kontrol v terénu.
A jak je to v současné době s rozložením přihlášených mezi kategorie? Největší boj o mediale bude tradičně v kategorii MD, kde je již nyní 19 přihlášených dvojic! Následují kategorie MM a MD+. Také 6 přihlášených Nadějí je moc bezva! V kategoriích DD, PL a MM+ mají startující zatím jisté medaile – startují tam vždy právě 3 týmy. A prozatím neobsazena zůstává kategorie DD+. Ale všechno je to průběžný stav …

Kobylky_startovni_listina_140403

Prozatím 21 týmů nahlásilo páteční příjezd, což vřele doporučujeme! Není nad to v sobotu ráno vyjíždět na trať s lehkým bolehlavem. :) Stále lepší, než přilítnout na poslední chvíli na start a nestihnout tolik důležitý výklad trati! Úplně skvělý je, že 28 dvojic (více jak polovina!) chce zůstat na sobotní večerní Kobylkopárty, která se už stala naší dobrou tradicí. Připravíme zase nějaké večerní vypečené soutěže a doufáme, že letos zase úplně nevypijeme celý bar. Přinejhorším máme ještě zbytek Francova nápoje z loňska. :) Tento rok Vám bude hrát i profesionální DJ, takže je opravdu na co se těšit!
My se teda těšíme hodně moc, takže se registrujte, dokud je to ještě možné. Znovu opakujeme, že z organizačních důvodů budeme registrace zavírat na 120 přihlášených dvojicích, tak abyste to neprováhali.

50 aneb všechno je letos napřed

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..