V bytě je klid, děti jsou u babičky, jen z vedlejšího pokoje se ozývají zvuky šicího stroje. To Káťa dokončuje tematické převleky. :) Pod kopcem v Dejvicích Rybák dokončuje CML, na druhém kopci v Letňanech Vlasta označuje kleště podle letošních bodů (letos pozor – označení kleští znamená přesný počet bodů, tj. kontrola 33 je za 33 bodů) a na stejném konci jinde se Kristina probírá cenama. A bylo by toho více, jen by vás to nebavilo. :)
Máme také zprávy od kapely NvN, co nám zpestří sobotní večer. Poctivě trénují, generálku mají zítra a prý se na nás moc těší. Máme domluveno se starostou, že když se domluvíme s místními chataři, že můžeme hrát i déle než do desíti večer. A dle paní hospodské se zdá, že chataři jsou v pohodě, takže se rýsuje důstojné vyvrcholení akce. A protože jde o skutečné hudební těleso, necháme je hrát venku. Nakonec vevnitř by to letos asi nebylo úplně ono.
Dostávám se ke koroně. Jako jo, máme kliku, jsou povoleny akce do 500 lidí, do čehož se v pohodě vejdem. Ale přesto tu jsou některá hygienická opatření, která budeme muset dodržovat. Píšu o tom v propozicích, rozešlu ještě e-mailem, ale raději je dám i sem.
Jedna z důležitých zpráv je, že se letos nedostaví Miry. Naštěstí mapníků je dost, část zasanujeme my, protože jsme letos vyrobili 36 nových kousků a část jsme hodili RaMachovi. Informace o tom, jaký má kdo mapník, je ve startovní listině. Mimochodem, jsou tam už i startovní časy všech týmů a pokud se nic vážného nesemele, nebudou se už měnit.
Dnes je poslední den na platby převodem, další platby prosím až na místě. A dneska je také poslední den na odhlášení s možností vrácení startovného.
A už mlčím a jdu se probírat startovkou, abych si udělal aspoň malou přípravu a la Jaromír Bosák a pak třeba ještě něco pobalím, protože zítra dělám přesun v prostoru do Mladotic a vezu tam první várku věcí. Aneb, ten kamión biatlonistů bude prostě časem potřeba. :)

A zbývá to doladit …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..