Tak se to podařilo! Úsilí posledních měsíců bylo včera zúročeno a všechny překážky, a že jich letos bylo až moc, jsou zapomenuty! Devátý ročník s rekordní účastí 195 týmů je za námi a je čas pomalu jej začít hodnotit. A o to bych rád poprosil všechny, co na něm byli – máme opět otevřenou anketu, tak prosím do toho! Jak víte, žádný názor necenzurujeme. Ostatně podívejte se na první hodnocení, která již dorazila. Náš celkový dojem a hlavně další ročníky můžete silně ovlivnit. V každém případě strašně moc děkujeme za Váš zájem a za to, jak zlatí jste zase všichni byli! Jo, budeme rádi, pokud zase pošlete svoje delší povídání a my je budeme moct vystavit na našem webu, tak jestli máte energii a trošku básnický střevo, pište.
Samozřejmě jsou už k dispozici výsledky. Protože nám během startu odešel router, museli jsme trošku improvizovat, ale nakonec jsme je spočítali rychle jako vždy. Velmi mě mrzí, že jsme až po vyhlášení výsledků řešili oprávněnou reklamaci týmu MTBO Slaný (Iveta Pachmanová a Petr Svoboda), kteří měli jednu nezapočtenou kontrolu. Poskočili tak na první místo v kategorii MD+. Ceremoniálu pak ještě chybělo jmenovité poděkování sponzorům. Letos si to zaslouží trojnásob, protože nás většinou podpořili již v době, kdy se člověk skoro bál jít nakoupit.
Také je už možné zadávat postupy do mapy. Vždycky se hrozně těším na to, až shlédnu, jak jste jezdili. Tak také prosím o sdílnost!
Dneska už toho víc nezvládnu, možná ještě vystavím pár fotek, další budou přibývat postupně. Jen ještě jednu poznámku si dovolím. Ať už nám Kobylky strháte nebo pochválíte, vím, že díky nim mám kolem sebe nejskvělejší lidi na světě. Kobylky jsou pro pořadatele neskutečnej tmel a jejich každoroční “vyrábění” je pro mnoho z nich nejdůležitější událostí roku. S těmahle lidma to “jde samo” a navíc je to obrovská zábava, i když u toho někdy únavou padáme na hubu! :) Děkuji, že jste!

Země je zachráněna – děkujeme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..