Jsou dny, a není jich mnoho :), kdy na Kobylkách neděláme nic. A tím byl dnešek a protože je to výjimečné, měli byste to vědět. :) I když … když se jde na oběd za odměnu za letošní práci, je to nicnedělání? :)
Jsme na to zvyklí, na podzim, když se poslední Kobylky už trošku uleží v hlavě a ty další jsou ještě daleko, jdeme se dobře nadlábnout a napojit. Letos, protože jsme měli fakt úspěšný ročník (to neznamená, že by nám to spadlo do klína zadarmo!), jsme zašli do luxusní restaurace Kovárna na Frýdštejně. Místo v Libereckém kraji jsme zvolili proto, že na zítra je v plánu zapustit do země poslední dva sloupy našeho prvního areálu pevných kontrol Pod Turnovskou a kolem chalupy je taky moře práce, takže Praha nebo Plzeňsko by se na dnešní gastronomické kobylky nehodily. Mrzelo mě, že nemohli všichni, ale najít termín vhodný pro všechny skoro nelze. Kromě výborného jídla v nádherném prostředí jsem organizátorům připravil krátké shrnutí letošního roku a také termínovou listinu dalších kobylkomilníků, které jsou ještě před námi. Nejvíc jsme se věnovali hlasování o tématu na příští rok, protože má velký vliv na to, co budeme připravovat. Podle vodopádu nápadů pro obě finálové varianty se zdá, že ať vyhraje Polívčička nebo Dexempo, na našich přípravných schůzích budeme často brečet smíchy. Další, co jsme řešili byl “slajd věcí na zlepšení”, který vznikl hodně i díky hodnocení letošního ročníku. Snad se z toho podaří hodně zrealizovat. No a posledním větším diskusním tématem byly “investice”, které ještě letos můžeme udělat. Kromě tematických triček pro pořadatele to vypadá, že letos pořídíme párty stan, protože se letos osvědčil. Další věci jsou ještě k diskusi, ale zřejmě i posílení našeho technologického zázemí by nemuselo zůstat stranou.
Na obědě jsme strávili parádní čtyři hodiny a začali se tak ladit na již desátý ročník našich – Vašich Kobylek. Že o nás do 12. června 2021 (což termín jejich konání) ještě několikrát uslyšíte, to si pište! ;)


Dneska jsme nic nedělali

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..