Tak už je to tady! Začínáme se připravovat na další, již desátý, ročník našeho závodu. Už v průběhu srpna jsme mezi organizátory zvolili dva filmy, které Vám právě předhazujeme, abyste z nich vybrali vítěze. Ať vyhraje jeden nebo druhý, zkusíme zase udělat maximum, abyste se kromě sportu i dobře pobavili!
Letos rozhodujete mezi komedií nejen pro dospělé a pohádkou nejen pro děti. Myslím, že není třeba moc představovat film Vrchní, prchni ani českou verzi Harryho Pottera Dívka na koštěti. Oba snímky patří do české megaklasiky, ze které pokaždé vybíráme.
Budou Mladotice plné falešných vrchních, co hrajou na housle a vy si budete muset dávat bacha na to, komu platíte nebo se tam bude zaklínat podle Lexikonu kouzel a všichni budeme hledat babské ucho? Bude se údolím Střely rozléhat Severní vítr nebo Saxana? Jsme zvědaví a hrozně se těšíme, až budeme vymýšlet, jak vybrané téma obsáhneme. A že si chceme dát fakt záležet, příští rok to s námi někteří zkusí už po desáté a tak nic nechceme nechat náhodě!:)
Tak hurá na to, rozhodujete do konce září!

O tématu na rok 2021 jste hlasovali takto:

  • Polívčička byla? ... Vrchní, prchni! (52%, 181 hlasů)
  • Dexempo krumplex! ... Dívka na koštěti (48%, 164 hlasů)

Hlasujících: 345

Nahrávání ... Nahrávání ...

Rozhodněte o tématu desátého ročníku!

1 komentář u „Rozhodněte o tématu desátého ročníku!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..