Ano, přesně za 21 dní bude už zhruba polovina z vás v Mladoticích nebo tam budete směřovat a marně nám volat, že večeři nebo převzetí klíčů od chatky nestíháte. Marně proto, že v RS Mladotice není signál, na to prosím nezapomínejte! :)
Pokles čísel kovidu nám vlejvá stále více optimismu do žil a zdá se, že naše organizátorské úsilí by ani letos nemuselo přijít vniveč. Ne, s touhle čínskou potvorou a jejími všemožnými následky se opravdu nedá nic plánovat, ale pokud se nic nezvrtne, letošní výroční Kobylky budeme moct uspořádat. Ano, budeme dodržovat veškerá platná vládní nařízení a podle toho upravíme i naše Propozice a organizační zajištění. Ale o tom vás budeme včas informovat, opatření se mění stále poměrně dynamicky. Už teď víme, že sobotní večerní program nebude. Nejistota v možnosti kapelu večer vypustit, respektive jistota, že by to bylo “na hraně”, nás donutila tuhle část programu stáhnout. Ale netruchlete, pokud máte přání něco zahrát, třeba i někomu, naplňte náš Kobylkojukebox! Je to takový pokus, jak oživit kulturní část naší akce. Pokus, jestli o to budete mít zájem a jestli dokážete v nastavené dokumentu udržet pořádek a taky fakt, že máte plná práva. :) Vyhrazujeme si právo omezit počet písniček, které takto zahrajeme a také nezahrát ty, které by narušily atmosféru. Sobotní večer bychom rádi obohatili tombolou a pokud to bude možné, přidáme i nějakou tu večerní soutěž.
Abych neporušil pravidlo, že informujeme o tom, co jsme v přípravách dotáhli do konce, přidávám na závěr dnešního příspěvku dva obrázky. První by mohl potěšit všechny, kteří se měli problém zorientovat v prostoru startu a cíle. Nově máme 4 metry vysoká muší křídla se startem a cílem, to by mohlo bejt vidět, co myslíte? :) A pak nám tento týden dorazily dvě krabice s kobylkoručníkama. Jde o sportovní rychleschnoucí ručníky 140 x 70 cm, co se do nich celí zabalíte, když půjdete ze sprchy. Něco půjde do cen, něco na krámek a něco večer do tomboly. Kobylkotrička se trošku zabrzdila při grafických úpravách, ale už jsou ve výrobě. Tak o těch zase třeba příště.

Voko to go

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..