O víkendu jsme zase zapracovali na naší podzimní akci. Tentokrát to nebylo tolik o mapování, ověřil jsem stav pouze 2 kontrol, ale hlavně jsme se věnovali tomu, kde složíte hlavu.
V létě a v nížině se s tím člověk tolik párat nemusí, ale protože Dušičkové kobylky budou až poslední říjnovou sobotu, je radno hledat nocleh pod střechou a hlavně v teple. A protože sám dobře vím, jak moc času se mám věnovat něčemu, co je “až za 2 měsíce” a taky proto, že jsou v našem “dušičkovém” termínu podzimní prázdniny, pokusili jsme se nějaké ubytování pro Vás najít raději hned, dokud je. Podařilo se nám pro Vás zamluvit celkem 3 objekty, z toho ve dvou je ještě místo. Má to menší háček, v obou případech jde o ubytovací jednotku se 4 lůžky, což je vhodné pro 2 týmy, co se navzájem znají. V případě Stodol nabízí jedna ubytovací jednotka 2 oddělené ložnice se společným WC a koupelnou. Na Mexiku je poslední čtyřlůžkáč a pak bydlení přímo v tanečním sále na zemi (ve vlastním spacáku a na karimatce), což je spíše volba pro otrlé, protože se dá předpokládat, že tam nebude na spaní moc klid. Stav volných kapacit můžete sledovat v této tabulce. Ale co sledovat, hlavně se registrujte a do poznámky nebo jinak pište, že to ubytování chcete. Samo se to neudělá. Až tyhle naše kapacity dojdou, bude to už jen na Vás. Penziony Harry nebo Sklenařice 193 Vás možná také ubytují a další možnosti, třeba v širším okolí, jistě najdete, ale může Vám to chvíli zabrat. Jo! Málem bych zapomněl, určitě neplánujte nic jiného než příjezd už v pátek! Není na poklidnou snídani před startem, ale hlavně by se Vám mohl hodit trénink čamburíny, který bude na Mexiku v pátek. V sobotu večer se zkušenosti s roztáčením káči budou hodit! :)
Tak neváhejte a hlaste svůj zájem, ať nepřijdete o možnost pobavit se na Mexiku a v jeho okolí! O víkendu jsme totiž také začali vylepovat plakáty v okolí Sklenařic, tak aby vám těch 29 volných startovních slotů nevybrali místňáci! :)

Nocleh na Dušičky – berte dokud je!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..