Mezi prvními přihlášenými na naše Dušičkové kobylky byl i Milan Horký, v komunitě zvaný jako Komanč. Počítá se mezi zakladatele SHOCart Ligy, seriálu MTBO závodů dvojic, který má už víc jak desetiletou tradici. Na naše velké letní Kobylky poslední roky nejezdí, protože údajně spíše rád objevuje nové terény. Kromě přihlášky ale přidal, že by se mohl zasadit o to, aby byly Dušičkové kobylky zařazeny do zmíněného SHOCartího seriálu. Jako potěšilo mě to, ale zarazilo zároveň. Přeci jen, posledním závodem měly být VIPrahlé duše teď o víkendu. (Mimochodem zajeďte tam Vaškovi, kromě krásných terénů na východě Českého ráje Vás tam čeká i super počasí – takové na Dušičkových mít nebudete, to je sichr! :D). Takže jsem s Milanem dále diskutoval, zapojil Sašu a ten i Hvězdáře, dokonce i aktuálního leadera ligy Petra a nikde jsme nenarazili na odpor tohoto “koňského” nápadu. Liga byla prý otevřená pro případný další závod s tím, že vyhlášení se plánovalo udělat až na začátku další sezóny. Ale když přišel sice závod bez tradice (od profláknutých pořadatelů – sakra to je ale spíš zavazující!), ale s večerní akcí, myslím, zahřálo to společenskou část duší jak Komanče, Saši, ale překvapivě i Hvězdáře, že nejenže to odklapli a od včerejška to už visí na webu Ligy, ale zároveň oznámili, že na Mexiku dojde k vyhlášení celkových výsledků letošního ročníku! Dušičkové kobylky tak dostaly rázem nový šmrnc a jsem moc zvědavý, kdo z pravidelných či občasných ligistů si k nám na hory přijede pro poslední body sezóny. To abychom přestali plakátovat v místě, aby bylo dost startovních slotů! ;)
Ale abyste si nemysleli, ten návrh, jestli jít s Dušičkovejma do Ligy nebo ne, jsem před přijetím s organizátory projednal. Ano, znamená to pro nás poněkud vyšší závazek, ale poradíme si. Protože asi přijede víc chrtů, přihodím jim navíc 2 kontroly navíc, aby “měli co žrát”. :) A večer, ale to ještě musím domluvit s kapelou, trošku lépe uspořádáme program, protože tam máme o ceremoniál navíc. Skoro bych řekl, že by pak kapela měla hrát o hodinu déle, že? :) Jako slibovat to nemůžu, ale pokud se kapacita závodu naplní, slušelo by se hrát aspoň do dvou. Teda jestli bude pro koho … Vono se těma vomrzlinama lidi dlouho pařit nebudou. :D Ne, nebojte, Krakonoš bude hodnej a ten víkend bude mimořádně krásně a budou padat sojky horkem a taky teplotní rekordy! :)
Tolik pro dnešek a kdo ještě nejezdí Ligu, měl by příští rok začít! Je to soutěž, u který nikdy nevíte, kdy končí a vlastně jste za to rádi! :D

Dušičkové kobylky posledním závodem SHOCart Ligy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..