Delší dobu jsme se neozvali, skoro by to mohlo vypadat, že jsme sbalili prachy z registrací a zdrhli. :) Ne, nebojte, na to je ještě brzo, zatím evidujeme jen 61 placených dvojic, takže ještě s tím zdrháním počkáme. :) Mimochodem, když přičtu 3 sponzorské dvojice, vidím, že tu je 136 nezaplacených dvojic a tak si můžeme jen tipovat, kolik z nich nestihne zaplatit do 31. března a uvolní tak místo těm, co v prvních dnech registrací trošku zaváhali. Jak jsme už vícekrát informovali a je to i obsaženo v potvrzení registrace, letos je třeba svoji účast stvrdit úhradou. Tak na to myslete, bo za bukem čeká 42 náhradníků, co se pak do volnech slotů nemilosrdně pustěj. A že jsou hladový, to bylo vidět dneska, když se jedna dvojice odhlásila a její místo bylo obsazeno do dvou minut potom, co jsme prázdné místo náhradníkům oznámili.
Ale zpátky k tomu našemu mlčení. Možná to někdy nevypadá, ale organizační tým se skládá z normálních lidí, co mají svoje civilní zaměstnání, rodiny apod. A občas jsou období, kdy tohle dostane přednost před Kobylkama. Teda typicky v momentech, kdy si to můžeme dovolit. Takže únor byl organizačně slabší, proč si to nepřiznat. Ano, dopekli jsme nějaké sponzoringy, rozjednali jsme výrobu kobylkovýrobků nebo dále diskutovali naše potřeby s panem Šilerem z Kempu Tišina, ale na oslavný článek to nebylo. I když znáte mě, možná bych z toho něco uvařil, kdyby byl čas a nálada. Jenomže když pak čas byl, začal debilní Rus válku na Ukrajině a to člověk přijde o elán totálně. Po dvou těžkých letech s Covidem, který, dejme tomu, na nás přišel z netopýra, tu máme barbarské zabíjení lidí ve jménu zvrácené ideologie a hrozbu rozvratu života lidí, když ne na celé planetě, tak v Evropě určitě. Ty vole, z kterýho netopýra je tohle? :-( No nic, čas běží, naděje na zvrat k lepšímu díky odvaze hrdinů žije, buďme optimisté a chystejme i ty naše Kobylky.
Co jsem zapomněl zmínit, tak v tom “líném únoru” jsme zvládli přinejhorším objednat, v lepším případě i sehnat, všechny komponenty na letošní sérii mapníků. Vono to není jen tak, ale pro jejich výrobu je třeba devatero řemesel. To máte plastovou desku, druky nebo patentní knoflíky, fólii, šroubky a matičky více typů a rozměrů, objímky, polypropylénový popruh, plastové víčko na potrubí a v neposlední řadě taky hliníková konzoli! A to představte, že jsme na konzoli nesehnali hliníkovej plech 3 mm tlustej, ale jen 2 mm tenkej. A podle všeho můžeme bejt rádi, že byl aspoň ten. Prostě ani tohle nebylo letos jednoduchý a to nemluvím o tom, že cena těch komponent je oproti roku 2020 dvojnásobná! Ale snad máme všechno doma a postupně budeme moct pustit do výroby. Však je to potřeba, zamluvili jste si u nás celkem 66 mapníků a ty my teď prostě nemáme. Ale nebojte, budeme mít!

Z tlustýho do tenkýho aneb zlatej Covid

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..