Naše jednání se sponzory, pro které máme sponzorský program, často končí trošku jinde. Jsme lidé, nejsme stroje! A když přijde sponzor se zajímavým nápadem, proč nebýt trošku kreativní! :)
Na naše pozvání na Hasičské kobylky reagoval ředitel, president, průvodce a moc fajn chlap Zdeněk Kukal z Geotouru tak, že nám nabídl místa na jejich kololodi K31 7.10.-16.10.2022 Západní cesta – Sretan se speciálním bonusem pro Kobylky. Každé přihlášené dvojici, která do objednávky v položce “Máte nějaká zvláštní přání?” uvede kouzelné slovo “KOBYLKOLOLOĎ“, věnuje Zdeněk konzumaci na lodním baru, velmi slušně zásobeném – o tom něco víme! :), v hodnotě do 2000 Kč! Navíc přidá kolobatoh nebo kololodní dres „zeleňák“ (viz níže naše jedna fotka s Káťou) dle vlastního výběru pro každého z dvojice.
My bysme jeli hned … ale jednak máme už dovolenou rozebranou a druhak by to ještě nebylo pro naše děti a treťjak :) hlídání pro ně neseženem. Kdo jste na tom líp, moc neváhejte. Lepší dovolenou už letos nepořídíte, sami jsme tam byli několikrát a plánujeme to v budoucnu zase zopakovat. V kololodi je prostě všechno, co našinec cyklista od kombinace kola a Chorvatska může čekat. Tedy skvělý poježdění, pravděpodobně ještě v tričku a kraťasech! Navíc mimo sezónu a taky mimo turistická místa s pohyblivým a přesto parádním zázemím na lodi (navíc Sretan je fakt nejlepší!), která se vždycky přesune na tu část ostrova, kam se přes den dovalíte. A když měli nějaký den chuť na relaxaci, prostě zůstanete na lodi. Velká výhoda lodi je, že jste každý den někde jinde, ale celý týden nemusíte balit, stavět stan apod.
Na lodi je bar a vždycky dobrá nálada. A skvělý Dalmatský jídlo, který nemusíte řešit – prostě se ráno vyštracháte z kajuty a máte snídani a večer si po sprše dáte připravenou večeři. Na oběd vás průvodce, kterým bude zřejmě sám Zdeněk Kukal, většinou zavede do zapadlejších, ale dobře vyzkoušených konob. Ale zažili jsme oběd i u místních, kdy prostě průvodce ví, kde zaklepat. To samé se může podařit i večer, nikdy nezapomeneme na skvělé degustace místních vín! Když nechcete, nemusíte řešit přesun tam a zpět, to zařídí Geotour. Je to prostě takový cyklistický all-inclusive! Na Sretanu navíc v komorním kolektivu do 20 lidí, žádná masovka.
Čím víc o tom píšu, tím víc vymejšlím, jak to udělat a dostat se tam … Ne, nám to nevyjde, jsem s tím smířenej. Vám by ale mohlo a pak bych vám to moc přál a dožaduju se za to jen fotopozdravu pro Kobylky! :) Včera hlásil Zdeněk volné poslední 3 dvoulúžkové. Nabídka je samozřejmě omezena volnou kapacitou a termínem odjezdu. Kdybyste potřebovali nějaké další informace, klidně piště, volejte. Ale hlavně mě nepřemlouvejte, abych jel taky! :D Dole pár fotek z našich předchozích kololodí.

Nabídka na skvělý trénink na Hasičské kobylky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..