Tak dneska ve dvě odpoledne se zavřeli volební místnosti a na světlo bóží vylezlo naše téma pro příští ročník. No, není to opět můj kus, ale k tématu mám rozhodně blíž ne loni k Trháku. Hlavně, že máme plný podzimní Hasičský kobylky a že se o nás píše v novinách! :)
Pokud dobře počítám, prohrál jsem už třetí volby tématu za sebou. :) Ale to mám z toho, že jsem zavedl demokracii a hlasování o tématu. To se pak může semlejt všechno, třeba i desítky hlasů v poslední hodině hlasování. Ale nechme to bejt a postupně si nakoukejme Šakalí léta. Protože, jak nás znám, vono to je jedno, co je za téma. Stejně se do toho zase položíme a bude to bavit jak nás, tak všechny, co na naše už 12. letní Kobylky přijedou. Takže moc děkujeme všem, co přišli k volbám a odevzdali svůj hlas!
Co je novýho na Hasičských? Tak předně, už máme plnou startovku. A vzhledem k tomu, že máme skoro ode všech zaplaceno, dá se říct, že bude kolem hasičáren 22. října pěknej šrumec. Aktuálně se už registrují pouze náhradníci. Do startovky zařadíme už jen hasiče, místní nebo účastníky v kategoriích DD nebo Nadějí, kde zatím není moc velká konkurence. Tak uvidíme, jak se to ještě rozvine, je na to skoro ještě měsíc.
Tento týden jsme dovybrali kontroly, máme jich 33, už je dáváme na mapu a víme, za kolik budou bodů. Spolu s hasičskými soutěžemi a čamburínou pojedete maximálně o 1000 bodů. Už jen jednu hasičárnu nemáme odsouhlasenu jako místo kontroly! Ale po neděli si věřím, že kontakt majitele dopátrám.
Z čeho mám fakt obrovskou radost, že se nám naši podzimní akci podařilo zpropagovat v Hasičských novinách! Včera mi přišly 2 výtisky domů a půjdou zarámovat. :) Abyste z toho taky něco měli, přikládám text, který nám tam vyšel. Jsou nás prostě plný noviny! :)

Téma 2023, plné Hasičské i noviny!

1 komentář u „Téma 2023, plné Hasičské i noviny!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..